Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Fabia 1 Combi/Roomster

o Navštíveno 9042x o
o 24.09.2017, 23:23 | Losky
Ahoj, koupíme Fabii kombi po faceliftu, motor 1.2 Htp 47 nebo 51kw, pouze v zachovalém stavu, ideálně s nějakou výbavou, případně Roomstera.
Cena do 100tis.

Díky

pavelrichter83@gmail.com

o 25.09.2017, 15:59 | Collin
Takže TDI 74kw je již moc? Asi ano co,když o tem nepíšeš.. :))
o 25.09.2017, 20:20 | Losky | Upraveno: 2017-09-25 20:22:28
Je to auto na cesty po městě a do obchoďáku pro ženskou, takže naftu ne.Fabii s touto motorizací jsem měl a do města je ten tříhrnek příjemnější. Navíc chce jen benzín a HTP kdysi měla a vyhovovalo.
o 27.09.2017, 20:21 | Losky
Dnes jsem byl omrknout tuhle a průser. 4x bouraná, nefunkční klima, spojka celou dobu byla jak vibrátor. Jinak serviska vedená do roku 2016, kdy ji koupil druhý majitel. Ale bez Klímy ani omylem????
[ Link ]
o 30.09.2017, 18:14 | Losky
Další kousek z AAA. Celkově vypadala pěkně, kromě navi měla ve výbavě asi vše, co se do fábie dávalo. Jízda taková... No, prostě 200tis na hrbu už bylo docela znát. Ale co mě úplně znechutilo bylo neskutečné hučení od zadních kol. Čekal jsem, že třeba řekne, zkusíme dát jiná kola nebo nějakou iniciativu, ale nic, tak jsem se na to vykašlal, ale pořád zvažuju, že možná do ní půjdu. Můžou to být pneu, ložiska nebo brzdy, víc mě nenapadá.
[ Link ]

A pak další kousek u Auto Tichý v Lysé. Tam jsem si říkal, to vypadá pěkně, to bude ono. Jenže realita opět zase jiná. Prostě tam červený stojí, ale bez tažného, takže fotky nesedí. Údajně tam měli dva stejné (i se stejným nájezdem???). No, interiér pěkný, ale neskutečně dobitá přední kapota od kamínků, byla pomalu spíše bílá a nad čelním sklem po celé délce pás koroze, cca 1,5 cm v průměru, takže zralé to obrousit a přelakovat.
[ Link ]
o 01.10.2017, 23:20 | Losky
Nemá někdo možnost ověřit mi VIN přes Cebii?
TMBUHB5J585014904
o 02.10.2017, 16:06 | Losky
Už není třeba.
o 02.10.2017, 22:36 | Losky
Případně koupím zadní plato do Roomstera.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3134 sekund.