Navštíveno 6761x

Skončilo nám několik pevných linek pod smlouvou a tudíž od března nebudu splňovat MLS. Tudíž je zde možnost pod RS OneNet nabídnout zdarma následující:
Neomezený tarif s 4 a 10 GB pod 500,- CZK.
Možno nové číslo i přenos
Info do emailu. Cena: zdarma
chuanezzz@seznam.cz díky :)

05.02.2017, 18:45 |
jedla j.tomas@email.cz díky

05.02.2017, 19:06 |
CRK | Upraveno: 2017-02-05 19:07:11
Nebylo tu už něco podobnýho? :)))
CRK ano bylo.. Někdo ho nasral,či moc mailu došlo a bylo odpískáno.. :D

05.02.2017, 19:59 |
LukasMatej | Upraveno: 2017-02-05 20:00:14
Bylo ve vetsi mire jak rikam jde jen o par cisel....... z poloviny rezervovano. Kdo nechce, at necha byt :-)

06.02.2017, 00:37 |
cezetko | Upraveno: 2017-02-06 00:40:28
[ Link ] -
Podivné jednání na všech frontách pokračuje :)
19.08.2013, 13:47 | LukasMatej
Nahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra.
Omluvte vsem ale pro toto stupidni forum tuto nabidku rusim :-( Vazne me nebavi vase vulgarni emaily popohaneny a podobne. Podekujte dvoum nejmenovanym clenum. Nemam naladu chut a cas resit neco s takovejma exotama jako s tema dvouma.
19.08.2013, 14:04 | LukasMatej
Nemam naladu to resit..... nencham si nadavat do c****** a poslocuhat keci proc uz to davno neni a podobne..... udelam to jen pro dobre zname a to zde nastesti je jen jeden clovek
17.09.2013, 17:22 | LukasMatej
Pánové. Berte to tak ze jsem to proste utnul kvuli par lidem a jsem rad pac je s tim vice srani nez se cekalo. To jsou ty super vejmysli od 1. zari. Prej urychleni. 2x vice papirovani a predevsim ulet jak hovado je vypvoedni lhuta u predplaceny 30 dni :-D
17.09.2013, 17:28 | LukasMatej
A jen tak pro info jsem vice nez rad ze jsem se do toho nepustil pac ve smlouve jsem objevil malym pismem psano ze v pripade ze by nekdo z vas neplatil, tak to jde na muj hrb :-( Coz by nekteri mohli pojmout jako volani za 0 :-)
17.09.2013, 17:31 | LukasMatej
A koukam, že jste se pokoušeli neco dalsiho pro cleny AHC.... Takovehle ceny dostanete za mesicni plneni v desitkach tisic :-)
Kapacita pres noc naplnena. Ti co napsali je s niam reseno individualne.
cezetko: Ty rad rejpes ze :-) 4 roky je 4 roky.
rejpat nemusí, protože to ty tady nemáš nejlepší pověst pane. Mě to jednání s tebou taky stačilo
Já mám stejnou zkušenost jak Only_One :).
Taky sem přes 3 měsíce čekal minulej rok na slibovanej tarif a nic....
Ja od nej kupoval jiny veci. Sice dobra cena, ale domluva spatna. Vsechno trvalo dlouhou dobu a do dnes mi visi zdroj k ntb. Kdyz jsem neco chtel koupit a posilal penize, tak domluva rychla, ale pak uz to bylo vlaznejsi :).
M.a.R.i: "vlažnější" to je přesný :) stejnou zkušenost tady mělo víc lidí a do toho tarifu s ním bych nešel - za ty případný problémy to nestojí... Stačí si koupit kupón na slevu u T-mobile a máš neomezenej za 375,- a bez problémů...

15.02.2017, 15:41 |
jedla tak dneska přišla sms že od 17.2. přejdu pod nový zákaznický účet tak uvidíme...
Par z vas jiz vola...... V breznu mozno jeste 8 cisel mozno. email