Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Dynaudio Contour S1,4

o Navštíveno 6061x o
o 17.11.2016, 08:37 | nuchtala
Prodám tyto regálovky,top stav,barva rosewood.Stojany Stand 4.Cena 30 tisíc nebo dohodou.

foto k příspěvku  od nuchtala

o 17.11.2016, 17:37 | Zdeny60
Co bude po nich?
o 17.11.2016, 21:00 | nuchtala
Chtěl jsem C1,ale bylo mě řečeno,že můj Naim XS pro ně bude nic moc,tak asi zůstanou doma.Ještě měnit zesák...už nemůžu. :-)
o 18.11.2016, 05:04 | Zdeny60
:-))))
Samosebou s přehledem by stačil. Možná by z nich nedostal maximum, ale zvukově by ses výrazmně posunul nahoru.Jakožto letitý Dynaudiista jsem domal měl už kde co a napájel kde čím a největším překvapením pro mě bylo, jak hrály S25 se stařičkým Pioneer A60 z roku 1985. Vůbec neměj obavy o XS, hrá to bude. Vlastnil jsem pár let Naim Nait 5i a k tomu C1.3 a pak S25 a dokonce myslím, že se překrývaly jednu dobu s C5 -a problém nebyl.
o 18.11.2016, 08:09 | assassin
jak muze nekdo vyhodit takovej balik za bedny? ja mam nejaky obyc za par supu a hrajou super. to mi prijde jako lidi co vyhodi desetitisice za nakej modni mobil...

:)
o 18.11.2016, 12:20 | nuchtala
Zdeny60,psal sem ti mail.
o 19.11.2016, 10:56 | Pajk
assassin to je u této značky žalostně málo. A věř mi, Tvoje bedny nehrajou super. To si jen zdaaá. :D Tchán si koupil jakousi hifi sestavu od Panasonicu za 20tyček a říkal jsem si, jak je to super.... kámoš si poskládal sestavu 7+1 od Dynaudia, koupil nejvýšší řadu z té nejnižší série, vyšlo ho to nějak na 300t komplet v nákupce a můžu Ti říct, že když jsem byl opět u tchána, tak jsem mu řekl, ať to vypne. Přišlo mi, že nic horšího jsem neslyšel. Dnes má kámoš něco jak prodává nuchtala, akorát novější a na wifi a je spoko. 7+1 bylo samozřejmě v bytě k ničemu. Nicméně i tak jen bedny 50.
o 20.11.2016, 11:52 | Zdeny60
:-)
Za málo peněz hotl málo muziky. Platilo, platí a platit bude.
A kdybys slyšel opravdu top bedny, pak by ti museli čelist vracet zpátky heverem:-)))Ale výjimky se najdou, nemusí jít o bedny za několik milionů, ale stačí dobře navržené a udělané bedny za několik set tisíc (např. Revel Ultima Saloon - ty mě dostaly a stojí jen asi 680 tisíc.)
Sorry za OT, ale patří to k věci.
o 21.11.2016, 12:24 | Freerider
Proto už do žádných poslechových studií, ani ke kamarádům na poslech nechodím, akorát bych byl nasranej :oDD

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3493 sekund.