Prodám pár mobilů, které se mi tu nashromáždily, asi u všech jsem byl myslím prvním majitelem. Stav a cena vesměs odpovídá stáří - LG G2 úplně v pohodě (jen tuším odřený roh), Xperia T sice opatlaná, ale taky OK, Samsung je starší, už se odlupuje z plastů barva, Nokia OK.
Vesměs jsou všechny v továrním nastavení a se stock ROM, jen u Sony je možná nějaká custom ROMka. Všechny jsem včera vyzkoušel se svou SIMkou a nezaznamenal jsem žádný problém, ani blokace by tam žádná neměla být.
LG G2 je ještě v záruce, ostatní pochopitelně ne.
Ceny jsem u všech nastavil tak, aby byly na nižší hranici toho, co se po ČR prodává.
LG G2 32 GB (2014)
-
[ Link ] - mobil, krabice, nerozbalená sluchátka, několik krytů (silikonový i plastové), nabíječka (kabel kdyžtak ještě dohledám), účtenka Euronics.
- skvělý mobil, prodávám jen kvůli koupi nástupce LG G4
- v záruce do 04.06.2016!
- cena 3900 Kč
Sony Xperia T LT30p (2013)
-
[ Link ] - mobil, krabice, nabíječka, sluchátka, asi folie na displej, NFC tagy
- cena 2300 Kč
Samsung Galaxy S i9000 (2011)
-
[ Link ] - mobil, krabice, sluchátka, náhradní baterka i s krytem (super výdrž, vyzkoušeno!), nějaký fólie na displej (microUSB nabíječku jsem nedohledal, stojí pár korun)
- mám pocit, že s tou náhradní baterkou jsem vloni trhnul rekord - 14 dní v pohotovostním režimu, někde mám ještě screenshot
- cena 1000 Kč
Nokia 6500 slide stříbrná (2008)
-
[ Link ] - mobil, krabice, 2x nabíječka, nějaký cinch kabely nebo co, návod, origo 256 MB karta atd.
- cena 500 Kč
Pošta fixně 100 Kč balík do ruky, platba na účet předem.
Více fotek:
[ Link ]