Navštíveno 5373x

Nazdarek vsem.
Moc sem nic nedavam,ale toto musim....kdyby nekdo chtel "hezkou oktu" tak bacha na tento kousek.
Byla kamosa takze vim jak dopadla....zbytek reknou fotky...

2.

A ted vypada takhle
[ Link ] Kazdej at si udela obrazek sam....jestli oprava nebo prevareni vin....
Posledni

Posledni fotka je cerna... ale to se sand ani nemuze nekomu vyplatit opravovat ne? :(
Ted na to koukam taky...pisu to z mobilu a "fotil" sem display kde byly udaje kdyby nahodou to zmyzlo z toho bazaru....takze chyba nevim kde....normalne me to jde vsude vkladat jen tady na ahc ne
Prodejce je autoesa a je tam nejaky uni bila okta. Jak foti bazary. Vesmes aaa auzobazar.

08.07.2015, 18:26 |
vomy7 | Upraveno: 2015-07-08 18:27:31
Tak tohle se snad nemůže vyplatit opravovat ne? :-O To je snad i zadarmo drahý.

08.07.2015, 21:20 |
Libor | Upraveno: 2015-07-08 21:22:42
Pokud někdo opravil tak zdemolovaný auto, tak nechápu proč nevyměnili i ten plastový dekl motoru. Každopádně by mě zajímala cena opravy :)
Jajinek: tvůj kámoš vozí v autě hoooodně kapesníčků,co?

Taky mi prijde zvlastni, ze se to nekomu vyplati opravit...
Nicmene ta prodavana octa je od pohledu divna - ambiente vybava s hodne priplatky, ale cerna zrcatka, nema zaviraci prihradku nad vydechy... A na fotce je videt praskly kryt motoru
To bych spis videl na VIN prehozeny na nejakou corku, tohle opravovat by bylo ujete.
Opravit takovou bouracku by zabralo strasne moc casu a pochybuju, ze by se to vyplatilo resp. zisk z takove opravy by nebyl moc velky. Tady bych se opravdu obaval o zlegalizovani auta.
ajo... ted koukam, ze to na te dalnici nejsou prachy :-)
na každym plechu je výrobní číslo včetně stropu, to se musí taky jistě pozměnit
Ciste ze zvedavosti - jak se mu to povedlo?

09.07.2015, 14:54 |
AR hledal kapesníče a nemohl najít
koukal jsem totiž, že to má řiditelnou zadní nápravu :-)

09.07.2015, 15:35 |
gizmi No ja minuly rok prodaval "totalku" z firmy, kde dostala od fetaka co jel kilem ve meste primo na sloupek prostrednich dveri. Podlaha do harmoniky, strecha do harmoniky a cele auto vyvrtka. Pojistovna dala nejaky peniz a zbytek se prodal v aukci jiste firme za 120t (nechapal jsem, kdo da za takovy vrak tolik penez) a doslo mi to, kdyz jsem zjistil, ze majitel te firmy ma jeste velky autobazar. Vykoupi tedy vrak, opravi, nebo prevari na corku a auto pak proda ve sve druhe firme :D Neuveritelne. Kazdopadne nebyla tam dlouho a prodala se rychle. Chudak majitel.
Camron - sestrelil ho zezadu kamion
jako gizmi... podobnej scénář měl kolegův roomster po totálce na předek.. pojišťovna prodala v akci za 40tkč a za měsíc auto stálo v bazaru na druhým konci republiky jako nikdy nebouraný
yb mě fakt zajímalo jestli to má původní karoserii nebo jsou vyměněný čísla
Jak dopadl kamos? Vypadá to hrozive..
Myslim ze teden lezel a dobry...ted uz je v poho...prohani zas ducati o 106 :-D