Navštíveno 2348x

Ahoj,
prodám:
2x Falken 225 35 R18 6mm, jako nové. Cena 1200,- kus
2x Continental 255 45 17 ca 5-5,5mm. Cena 700,- kus
pneu rovnomerne jete, samozřejmě nepoškozené.
foto a info na email m.packet@seznam.cz

14.04.2015, 19:22 |
gizmi | Upraveno: 2015-04-14 19:22:58
Packet: no to si delas srandu.. :( Ja nahanel 225/35/18 jak dlouho (2ks) a nakonec musel koupit nove :( Je to tyden co je mam nazute..
Promin za OT, jen jsem se potreboval vybrecet.. :)
gizmi: no jo, já je nemel dřív, já se k nim dostal až v pondělí. Kdybych měl dřív, dal by je sem do nabídky. Ale víš jak to je s opravdu peknyma 18", 17" atd. Škoda, tyto jsou fakt jak zánovní.

15.04.2015, 09:08 |
gizmi Prave ze vim :( Byl jsem se podivat na 3 inzerce pobliz a pak uz jsem objednal nove, protoze u 3. navstevy jsem mel 100 chuti uz prodejci jednu flaknout. Co inzerat to 5mm, ale v realu jsou tri varianty.
1. pneu maji 5mm, ale na krajich jsou total a prodejce rekne: "vzdyt tech 5mm tam jeeee, jen jsem je sjel na bokach, ale to preci nevadi"
2. pneu maji v realu 2mm, protoze proste prodejce spolehal, ze pneu bude posilat
3. pneu opravdu maji 5mm a jsou pekny, ale prodejce za ne chce o 500,- mene nez novy kus = nesmysl kupovat
...a to jsem byl smiren s tim, ze misto 2ks na 35 vezmu 4ks na 40, kterych je podstatne vice na prodej a taky nic... V Plzni mame pobliz papirny obrovsky sklad pouzitych pneu (opravdu hodne velky projekt dvou kluku) a tam jsem byl proskolen, ze 18tky jsou popularni rozmer v posledni dobe, je jich malo a mam vzit pry ty sjete na boku, protoze za to lidi trhaji ruce. No proste masakr a znechucene jsem opravdu radeji koupil nove a pak prijdes ty s touhle nabidkou :D :D To by jeden... :D
:-) no jo to já vim :-) Prodavaji se s totálne smetenýma krajema. Jako ani nová nema samozrejmne na kraji to co v hlavnich dez drzkách. Nová má jak která značka v prumeru na krajích 4-5mm. To znamena ze u jetých, která má uprostred 6mm by kraj mel mit min 2-3mm ale nikoliv NIC a nebo dráty :-) A to že 18" nejsou je pravda, oni nejsou už ani solidní jete 17" a uz vubec ne rozmer 225 45 17. Ale pneu se sjetýma krajema je nesmysl prodávat..