Navštíveno 1736x

11.07.2013, 21:41 |
Kesam Máte někdo nakládačky? Aspon tak 30kilo na jednu jdu trochu do sebe :D
jdeš trochu do sebe a budeš tahat jednou rukou 30kg? :D no kua :D
to sem zvedav kde poridis kamos shanel a nakonec joupil novy protoze vsude byla sama hruza polska

12.07.2013, 08:57 |
Kapka (M)
nechceš jit trošku více do sebe? neco bych měl na prodej
[ Link ]

13.07.2013, 12:18 |
OMEGA Hrůza polská :) Celkem by mě zajímalo, co tak špatného mohou poláci udělat na železe...osobně také nenávidím polské cokoli, ale u železa jsem udělal vyjímku a jsem spokojenej. Jednoručky, osy a kotouče to máš buřt odkud to je, já mám myslím HOP sport litinu, z Aukra a za ty prachy super, ale nekupovat třeba lavice se stolicí a kladkou, pokud člověk už nějakou váhu sám má a zvedá na bench řekněme alespoň to kilčo tak bych do toho nešel. Jinak pokud chceš objem, na stroje se vyser...není nic lepšího než volný váhy, vystačíš si s činkama a lavicí na celé tělo .)
kamo prave u polskych byly treba 10Kg kotouce 9,20:-)5Kg byly 4,80 nemluvim o EZ kdy si ji pomalu ohnul rukou Jinak Kettler miva na cinky prave nekdy extra slevy to i na stroje .........a to i 50% musi to clovek vychytat iu kdyz je fakt ze ty jejich cinky taky zadna slava neustale se to povoluje

21.07.2013, 22:23 |
Kesam Já to kretén měl všechno jenže sem to před 10 lety prodal. Jinak jsem se rosekal na motorce tak mám po cvičení chvilku ještě.

21.07.2013, 22:46 |
Kesam njn