Navštíveno 5091x

02.05.2013, 16:02 |
PAVELK | Upraveno: 2013-05-02 16:12:27
Na prodej Ford Mondeo 1,8 TDCI, 92 KW, 6 rychlostí, bez DPF filtru ( nebylo vybaveno ), 10/2008, první majitel v ČR, výbava GHIA, najeto 182xxx, poctivé km CEBIA, servis jen Ford (servisní kniha), nové filtry včetně palivového, nové kotouče a desky před cca 2000 km, s autem jezdila manželka.
Vyhřívané čelní sklo IR,dešťový senzor,stmavovací zrcátko,elektricky ovládaná a sklopná zrcátka,4x okna v ele.,hlasové ovládání,tempomat,multifunkční volant,BT HF sada,velká navigace se čtečkou SD karet,elektrické sedačky, kůže,ASR+ESP,premium sound,duální digi klima ( nově doplněno ),mlhovky, tažné zařízení,parkovací senzory vpředu i vzadu,komfortní osvětlení, chrom paket, 2x sklopný klíč, loketní opěra vzadu i vepředu, sada letních Alu kol 17 palců + sada zimních kol 16 palců originál Ford.
Cena cca 225000, je to na dohodě.

02.05.2013, 16:05 |
AR zapomněl si na cenu...
Víkendová rychlá cena 200 tis. Bez zimních kol
Nová STK, auto bez jakýchkoliv závad, nikde nic nebouchá ani neskřipe.
Momentálně uz spěchá, máme objednaný nový vůz.
Cena 180000

17.05.2013, 08:38 |
Losky Moc pěkný kousek;-)
Jestli to neni tajne,tak za 180 bo jsi jeste klesnul?

18.05.2013, 13:14 |
lišky kolik stalo nove kdyz se 5ti lete proda za takovou cenu?
Dal jsem to na výkup do AAA uz ho mají na prodej, jejich cena mě překvapila
[ Link ]
A není tajný za kolik ho vykoupili oproti původní ceně? Taky bych potřeboval co nejrychleji pustit auto do světa, tak jestli se to hodně liší od představy.
Ani tam raději nejezdi pokud nechceš být nasraný
Takže za kolik si ho dal teda?
PAVELK: Tak to jsem zvedavy za kolik to vykoupili, pocitam ze tak 150 az 160 tis.

18.05.2013, 22:55 |
Rudi viděl bych to na 140-150, když na úvěr je za 163tis.
Tweety_xx: Ceho se zbavujes? Klidne do mailu.
Jestli to bylo pod 150 tis., tak budu nasrany, ze jsem se neozval...
Nebudu napinat, bohužel se na míste zjistilo ze je nacaty setrvacnik :-) takže výkup byl 145000 jenže za prohlídku vozu si účtují 2600 korun, auto uz je fuč, i tak si myslím kdo si ho veme neprohloupi, je to opravdu super vozítko skvěle startuje, nekouří, interiér je víc než luxusně zachovalej, kůže neni popraskaná ani prodrená, nové brzdy palivový filtr, vzdochový i kabinový, sám se divím ze to prodávají za tak málo, co se dá dělat ženA chtěla Yetiho tak ho má :-(

19.05.2013, 06:13 |
cuir | Upraveno: 2013-05-19 06:16:03
yeti je fajn auto. S mondeem se moc srovnavat neda , proto nerikam horsi nebo lepsi, zalezi na potrebe vyuziti. Takze gratuluji k novemu vozu,
Jen teda v AAA musi pracovat hodne dobri mechanici kdyz bez rozborky poznaji nacatej setrvacnik. to me hlava fakt nebere. Nebo prohlidka vypadala tak ,ze vyndali motor? Fakt by me zajimalo jak se na takovouhle vec prijde ,kdyz sam moc dobre vis ,ze v aute nic nemlati nevrze a neozyvaji se zadne podezrele zvuky. Sem z toho docela v soku.
Kamaradovi tvrdili ze ma desnej vrak svarenej ze dvou aut a poznali to podle toho ,ze ma na spodku na podlaze nejake vzngliky. Ovsem tak to bylo original z fabriky.
Ted uz je to jedno a tak snad jen at yeti dobre jezdi ;)
EDIT: a o setrvacniku ani zminka v popisku :D

19.05.2013, 16:16 |
Rudi To, když dáváš auto na výkup do Áček, tak platíš ještě 2600 za prohlídku?

19.05.2013, 16:25 |
tesil V Brne maji napsany za prohlidku, provereni a dalsi bla bla 5000,- Kazdopadne jsem tam daval pred mesicem auto a rovnou jsem jim rekl, ze pokud to chteji uctovat, moje pozadovana cena se zveda o onech 5t. Mne neuctovali nic a po hodine jsme se dostali i na moji cenu.

20.05.2013, 06:00 |
Lumík 180t Kc a pak prodej za 145t Kc je trochu rozdíl. Nevin zda bys nekomu na miste dal slevu 30t ale každopádně za tudle cenu by tu dlouho nezůstalo.
Rozdíl to je, ale zase mám vše bez starostí, ušetřil jsem si čas v tom že případní zájemci budou šťourat ze všech stran protože za takový peníze by to bylo podezřelé :-), každopádně při cestě do Prahy volali asi 3 lidi že ho chtějí vidět, myslím si první prohlídka a auto by bylo fuč