Navštíveno 3766x

Je tady taky spousta lidí z dědiny, tak proč se nezeptat :) Předběžně poptávám traktor - něco na způsob Zetor 4011, na předpokládané využití není potřeba nic silnějšího. Rozpočet je cca 100t. Kdyby měl někdo nějaký tip, tak sem s ním :)

06.01.2013, 11:14 |
JR Traktor sem tu jeste nevidel, ale Pida prodava rolbu :-D

06.01.2013, 11:20 |
petis Do Prahy máš asi daleko, ale www.zemtech.cz. Mám snima dobrý zkušenosti, stav odpovídá ceně, žádný GO štětkou.
Kupoval jsem tam TK14 a předěk na 72jku vždy super domluva TKčko i s károu mi přivezla odtahovka od nich, (nebo to byl nejakej jejich známej, už nevím) za smluvní cenu,
JR - já myslím, že už se tu historicky traktor taky objevil :)
Petis - dík za tip
Nahodou mam jeden na prodej :)
Jedna se o Zetor 6011 s motorem 6211 vcetne STK a jeste moznost vcetne vleku na 6T take vcetne STK. Na taktoru jsou ani ne rok stare zadni gumy.
Cena kompletu 125 000,- Kc
Hm, jet Zetorem 300km napříč republikou, to je na týden dovolené :) Ale zas kdyby stál za to ...
Knightey- pošli mi pls nějaké foto a pár základních údajů na mail vitulap@seznam.cz
Díky
No to je :D
Ale kamarad by ti ho klidne dovezl, rad jezdi traktorama, je takovej blazen do toho :)
Neco ti tam poslu :)
kolega taky něco prodává
napíšu mu at ti napíše
Midi34 - díky, budu rád za každý nápad :) pls na mail vitulap@seznam.cz, né na ten pod nickem
o.k. už jsem mu sice poslal ten z nicku
dopošlu mu tenhle
Stále aktuální, třicítka, čtyřicítka - nic většího.
Tak jsem včera přivezl krasavici :)

Aktuálně koupím :
Dvoukolák a bednu, kdyby někdo věděl o něčem v okolí brněnska, tak sem s tím :)
Výhledově určitě i doklady - ačkoli vše co já potřebuji obdělat je mimo silnice, tak na značky bych to chtěl postavit. Taktéž kdyby někdo měl tip, budu rád :)
vypadá dobře za kolik si koupil? Taky něco takovýho sháním. Karel
C...arlos : dědula ho dával pro sebe komplet do kupy, celková GO, pak ho chytla nějaká mrtvička a do traktoru už se nevyšplhal - i ho obrečel když jsme ho nakládali :) Cenovka byla 50t a jsem rád, že jsem koupi neuspěchal, protože to co lidé kolikrát vydávali za traktor, to by člověk nevěřil.