Navštíveno 4186x

Více zde:
[ Link ] Kdo neni reglej, tak aby nepřišel o obrázky, tak je dam i sem :)
jj, serviska , pravidelnej servis ale o čem se nikde nemluví tak při koupi sis člověk musí požádat aby se při pravidelnym servisu kontroloval stav proreznutí jinak ti to neuznaj i kdyby ti to uhnilo za půl roku :) . . ..teda aspon takhle sem se s tim už setkal že člověk kterýmu to shnilo tak ho odpálkovali že si nezaplatil tyhle kontroly a že bez nich se nedá aplikovat záruka :)
Nismo.Power: Hm tak to slyším po prvé, ale ani já jsem nic takového neměl, ale nebyl by to problém, pač strejc by mi tam napsal klidně že mi kontroloval i to, jestli mam čisté auto :-DDD
Tak to mě škodovka mile překvapila, hlavně že není podmínkou uznání reklamace autorizovaný servis.
to fridom: Jak je auto starý a kolik má najeto?
tak to si štastnej člověk , nám v auto motol Beni nechtěj uznat záruku na to , že nám u všech firemních tranzitů teče střechou dovnitř . U všech je na stejném místě vyhnilá díra . Auta jsou stará 5let +/-.Jezdí se na servisní prohlídky jen k nim a když se to začlo u nich řešit , tak že prej nemáme orazítkované kontroly stavu karoserie :) ještě že to není moje auto
sákriš, tak jestli to je 10 let, tak to koupím tu schnilou felicii, pro mladou, co tady maj v bazaru a hodím ji do škodovky ať to daj v reklamaci do kupy! :-))))))
M.a.R.i: r.v. 2003 najeto 138 tisíc.
Kindlik: Tak to je blbé, to mě se stát nemůže, protože když by někdo něco takového chtěl, tak zajdu za strejcem kterej by to tam dopsal, pač prohlídky dělal, jen to tam zapomněl dopsat :)
Thomas987: Pokud to je servisované tak by to teoreticky jít mělo, ale taky možná koukají na to, co je to za auto, to fakt netuším.
Asi to je jiné i kokty co nová stála milion a u Feliny.
Ale to fakt nevím, schválně se na to zeptám, pokud by to šlo, tak by Škoda asi krachla, bych řekl :- DD
Co také nevím, od jakého roku platí tato 10 letá záruka na kastli.
jj, fordi jsou zmr-di. Při servisních prohlídkách jim to musíš nablejt, aby udělali prohlídku laku. Prostě to neudělaj automaticky. Jsou to šmejdi a oháněj se jen tímhle, že nemáš razítka o prohlídce laku karosérie. At jdou do haj-zlu.

16.09.2008, 15:46 |
Kesam .-)

16.09.2008, 16:21 |
fredy čumím

16.09.2008, 17:11 |
Lu82 u skodovek plati 10let zaruka na kastli az od modelu Octavia, Felicia bohuzel

16.09.2008, 17:23 |
BadyS Falda samože ne, ale taky tam něco bylo, vím že felda z 98 nam taky šla na reklamaci a vše new, ale to byl tak rok 2002, tak dlouhá jako 10let ta doba tam nebyla.
Jinak jo udělal jsi dobře, chce to jen nebýt línej a mít hubu, ted máme taky combi z 2004 tak jsem zvědav kdy ji to postihne nejaky ten puchýřek na vratech.....
Kindlík: nic jiného než změnit servis, nahlásit jim počet servisovaných vozu a uvidíš, že pro kšeft udělaji mnohde více než tam kde tě mají dlouhodobě jistého....
motol beni=tragedie nejvetsi, kterej koli fordi srvis na tom bude lip, moje super zkusenost je s Ford Majer, takze jestli ti muzu doporucit vymena servsu
Z vlastní zkušenosti vím ( pracuji v servise Suzuki ), která dává záruku na karoserii na osobní auta ( ne na off road )15 let, ale na prorezivění skrz, ne na bublinky a orezliny. Ale auta jezdí na prohlídky každý rok nebo 15 tis. km, takže i když tam není razítko u prohlídky karoserie a auto jezdí pravidelně na garančky záruka běžně platí. A pojem autorizovaný servis znamená každý servis, který může opravovat auta, pokud nemá výrobce jako požadevek k uznání záruky garančky ve značkovém servisu není se čeho bát a auto může jezdit kamkoliv jinam. Ale pokud by došlo na řešení záruky třeba na motoru a auto by nejezdilo do značkového servisu, může si výrobce vyžádat doložení provedených úkonů při prohlídkách, jestli bylo vše uděláno dle standardů výrobce.
co se týče fordů, tak je jedno, kterej servis, protože co se týče reklamací rezavěné karosérie, tak se to odesílá ke schválení na offico zastoupení fordu v ČR a tam ti zmrdi se budou furt ohánět nějakýma štemplama v pojebané servisní knížce. Nic než banda zmrdíků. Jo, byli doby, kdy to dělali i bez těch razítek, ale když každej druhej focus, mondeo, atd, jezdili se serviskou na tuto reklamaci, tak se jim to zdálo asi moc velký kvantum.....jebky modrooválný a já jak ještě větší vůl zas skončil u toho oválu............grrrrrrrrrrrr.
fridom: škoda bude stale jenom škoda :D:D:D
redbullboy: Já jsem spoky, aspoň si mohu dát jinou masku na auto a nezůstane mi v kapotě díra :o DDD

17.09.2008, 08:31 |
Conan Felda má 6 let na prorezivění karosérie. Mě u Feldy r.v. 1996 provedly na Jarově záruční opravu načatých 5-tých dveří těsně před vypršením záruky. Samozřejmě veškerej servis byl vždy u nich.
10-12 let je na proreziveni, ne na povrchovou rez, na to je "zaruka na lak"

17.09.2008, 08:39 |
yethy Tatik mel kdysi sluzebni fabii combi, tam je problemove misto okolo tretiho brzdoveho svetla na zadnich vratech. Mel tam uz slusne puchyrky (model 2001) a v pohode dostal novy dil. Nevim ale jak to bylo s razitky do servisky, o to jsem se nestaral...
fridom: no jo ale mne ta kapota nezhnije :D:D:D
ale nie :) to je chyba škodoviek že hrdzaveju :((( som zvedavy či sa to bude robiť aj u oktavii II
redbullboy: Pokud bude tak to snadná reklamace, tak by mi mohla začít reznout kapota, pač už má lak od kamínků nic moc :o DD

17.09.2008, 16:05 |
darkbug | Upraveno: 2008-09-17 16:06:57
Fridom: to cumim, ze muze byt i neautorizovanej servis, v servisce to orazitkuju uz cimkoliv :)
darkbug:
Trejc na to má nějaký papír, tak že to asi taky nemůže dělat každej jouda v garáži.
DJ.UFÍK:
Tak to fakt netuším :o)