Navštíveno 4077x

16.09.2008, 00:44 |
koren tak jsem pri hledani narazil na toto. jen by me zajimalo,co mu chudak hondice provedla,ze si zaslouzila neco takovyho:-( chudak auto, chudak dalsi clovek kterej to koupi...
[ Link ] PS nebylo lehky vybrat rubriku, i do autohifi by se to "hodilo"...
kromě hrozný češtiny tam nic extra zvláštního nevidím ...
no zvenku vypadá normálně, tam nic nevidím, jedině v kufru ty kabely jak tam má natahaný, ale každej nějak začíná....;-))

16.09.2008, 11:28 |
jiras Není špatně napsanej odkaz? :)
čéče, já tam nevidím nic, kvůli čemu to stojí prezentovat jako "chudák auto"...

16.09.2008, 15:04 |
JP Taky tam pro příštího majitele nevidim žádnej průser...? Evidentně se o to auto stará, narozdíl od většiny původních majitelů bazarovejch aut. Neni mu líto vyhodit pár stovek navíc za svíčky, takže nejspíš nešetří ani na oleji, což je základ...

16.09.2008, 15:26 |
koren odkaz spatne neni, kdyz clovek hleda zachovale vti tak snad kazdy proslo rukama podobnyho experta. ja bych tam radsi cetl "je mi 60, vedu servisku a jezdim s tim 1x tejdne 50km na chatu"
Pepíno_Honda:
"koberečky s podlozkou na nohy a napisama CIVIC a podsvicene nohy červene jak ve předu tak vzadu,pedaly,a připravuji střibrny karbonovy rameček přistojovky a kratke řazeni,červeny navlek na ručni brzdu a řadičku...cele auto podsvitim červeně a necham natonovat skla na černo"
no nevím, podle mě ty ůpravy nic strašnýho není, okna tomu pomůžou, ještě by to chtělo kola a nevidím nic špatnýho na chystaných úpravách, hlavně jsou všechny celkem v pohodě vratný,ne?! ;-))

17.09.2008, 07:01 |
JP A co třeba "je mi 18, leju benzín a prasim hned od startu. Když to odejde, nechám udělat nejlevnější hotfix a někomu to prodám.", nebo "Koupim vrak v Německu za 1.000 ojro, stkčko zařídí Pepa, trochu to máznu brusnou pastou, odmažu 100tkm a šup na plac".
To je lepší?:-) Tjůningový koberečky, neony a podobný kktiny se daj sundat. Civic 1.8VTi zrovna neni typický auto pro důchodce, naopak je ideální pro 20letýho hormóna, tak co je na tom divnýho?
já bych ho ve 20 nechtěl :-)) ani v důchodu. Spíš tak v 18ti

17.09.2008, 12:00 |
kucik Když chceš nedotčený auto,tak si kup nový!Nějak sem tento příspšvek vůbec nepochopil.Auto skoro seriovka,krásně čistý motor,má vyměněný svíčky kabely,přímý sání-bych řekl,že tomu vůbec neublížil.Všechny věci z interiéru se dají hned vyndat a z venku s tím nedělal nic,takže jako ti na demnou vůbec nechápu v čem je tohle auto chudák.

18.09.2008, 11:13 |
RudyV Možná trošku ten kufr,ale po chvilce práce by to bylo OK. Jinak si myslím,že je dost a dost takovej o kterých by se dalo psát a ukazovat jejich auta jako strašáky. Jedno takový voítko jsem teď viděl na návštěvě u rodičů. Litoval jsem,že nemám foťák,to byla pomsta,to by byl chudák. Tenhle tak rozhodně nevypadá.

18.09.2008, 15:14 |
koren jup,to co je videt je vratny - jen je to uplne zbytecna prace. Tak jen doufat ze se majitel opravdu stara, me teda bohuzel prijde ze ne, ale snad se pletu...
a podle čeho ti přijde že se nestará??