Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > civic 1.8vti

o Navštíveno 4077x o
o 16.09.2008, 00:44 | koren
tak jsem pri hledani narazil na toto. jen by me zajimalo,co mu chudak hondice provedla,ze si zaslouzila neco takovyho:-( chudak auto, chudak dalsi clovek kterej to koupi...

[ Link ]

PS nebylo lehky vybrat rubriku, i do autohifi by se to "hodilo"...

o 16.09.2008, 10:34 | Petura
kromě hrozný češtiny tam nic extra zvláštního nevidím ...
o 16.09.2008, 10:44 | Thomas987
no zvenku vypadá normálně, tam nic nevidím, jedině v kufru ty kabely jak tam má natahaný, ale každej nějak začíná....;-))
o 16.09.2008, 11:28 | jiras
Není špatně napsanej odkaz? :)
o 16.09.2008, 12:45 | Pepíno_Honda
čéče, já tam nevidím nic, kvůli čemu to stojí prezentovat jako "chudák auto"...
o 16.09.2008, 15:04 | JP
Taky tam pro příštího majitele nevidim žádnej průser...? Evidentně se o to auto stará, narozdíl od většiny původních majitelů bazarovejch aut. Neni mu líto vyhodit pár stovek navíc za svíčky, takže nejspíš nešetří ani na oleji, což je základ...
o 16.09.2008, 15:26 | koren
odkaz spatne neni, kdyz clovek hleda zachovale vti tak snad kazdy proslo rukama podobnyho experta. ja bych tam radsi cetl "je mi 60, vedu servisku a jezdim s tim 1x tejdne 50km na chatu"

Pepíno_Honda:
"koberečky s podlozkou na nohy a napisama CIVIC a podsvicene nohy červene jak ve předu tak vzadu,pedaly,a připravuji střibrny karbonovy rameček přistojovky a kratke řazeni,červeny navlek na ručni brzdu a řadičku...cele auto podsvitim červeně a necham natonovat skla na černo"
o 16.09.2008, 15:39 | Thomas987
no nevím, podle mě ty ůpravy nic strašnýho není, okna tomu pomůžou, ještě by to chtělo kola a nevidím nic špatnýho na chystaných úpravách, hlavně jsou všechny celkem v pohodě vratný,ne?! ;-))
o 17.09.2008, 07:01 | JP
A co třeba "je mi 18, leju benzín a prasim hned od startu. Když to odejde, nechám udělat nejlevnější hotfix a někomu to prodám.", nebo "Koupim vrak v Německu za 1.000 ojro, stkčko zařídí Pepa, trochu to máznu brusnou pastou, odmažu 100tkm a šup na plac".

To je lepší?:-) Tjůningový koberečky, neony a podobný kktiny se daj sundat. Civic 1.8VTi zrovna neni typický auto pro důchodce, naopak je ideální pro 20letýho hormóna, tak co je na tom divnýho?
o 17.09.2008, 10:44 | blázen
já bych ho ve 20 nechtěl :-)) ani v důchodu. Spíš tak v 18ti
o 17.09.2008, 12:00 | kucik
Když chceš nedotčený auto,tak si kup nový!Nějak sem tento příspšvek vůbec nepochopil.Auto skoro seriovka,krásně čistý motor,má vyměněný svíčky kabely,přímý sání-bych řekl,že tomu vůbec neublížil.Všechny věci z interiéru se dají hned vyndat a z venku s tím nedělal nic,takže jako ti na demnou vůbec nechápu v čem je tohle auto chudák.
o 18.09.2008, 11:13 | RudyV
Možná trošku ten kufr,ale po chvilce práce by to bylo OK. Jinak si myslím,že je dost a dost takovej o kterých by se dalo psát a ukazovat jejich auta jako strašáky. Jedno takový voítko jsem teď viděl na návštěvě u rodičů. Litoval jsem,že nemám foťák,to byla pomsta,to by byl chudák. Tenhle tak rozhodně nevypadá.
o 18.09.2008, 15:14 | koren
jup,to co je videt je vratny - jen je to uplne zbytecna prace. Tak jen doufat ze se majitel opravdu stara, me teda bohuzel prijde ze ne, ale snad se pletu...
o 19.09.2008, 08:56 | Thomas987
a podle čeho ti přijde že se nestará??
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3067 sekund.