Navštíveno 3430x

Mám v plánu hodit do favorita motor z felicie 1.6 což by neměl být až takovej problem ale jde mi o to jestli bude motor z feliny pasovat na favoritáckou převodovku??? Nevíte někdo?? když budete někdo vědět i o lepšim motoru co sedne na převodovku tak sem sním.
mam za to ze tyhle motory maji nejakou prirubu od vyroby mozna se pletu a nebo pouzij prevodovku take z 1,6 feldy
thepyroman - tak převodovku bych tam mohl kdyžtak hodit z feldy když to jinak nepujde ale mám za to že felda má jinej držák převodovky než fávo.

14.09.2008, 20:19 |
Kesam Každopadne to tam pujde mel to ten houmr v tom modrem favu _
jde to tam uplně vcajku jak na favál škřín tak s felda skříní a poloosama stejně tak tam jde náprava z felcky . . . .
motor z fáva pochází ze 130tky , motor z felicie pochází z favorita a 1,4 fábie má převrtanej blok ala favorit takže tam se s tim rozhodně nesrali . . . ..
kámoš měl fáčko s 1,6MPi s převodovkou , nápravama , poloosama z felcky, klimatizaci a posilovač z felcky , zadní s kotoučema, komplet v elektrice . .. . . motor kolem snížená hlava, ostrý vačky, udělaný sání, vejfuk + čip . . .. . kolem 100 koní a výsledek byl stejně že to auto skoro nejelo takže dle mě nemá smysl se s tim pachtit a rovnou si koupit něco silnějšího pokud ti výkon nestačí :)

17.09.2008, 21:48 |
deda motor tam jde v pohode jenom pocitej ze to razeni s tou favoritackou spajzkou je o hovne.sehnat origo 1,6 prevodovku je docela problem.Teda neni problem pokud jses za ni ochotnej zaplatit.Pokud by jsi ji tam daval tak musis prehodit bocni výko v kterem je drzák na silenblok a myslim ze je jinak uchyceno spojkove lano.