Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Forge motorsport

o Navštíveno 3280x o
o 11.09.2008, 21:35 | H-Honza (M)
nemate nekdo zkusenosti s touhle znackou?
Chci objednat na focus ST kit na relokaci BOV

[ Link ]

tenhle kit zadny z dealeru v evrope nema, leda na zalohu a objednavku coz se mi nechce.
Tak jsem napsal do UK na head office a jejich reakce me vcelku rozsekala.

Poslu objednavku na head office Forge do UK.
Oni mi pisou at si to objednam pres jejich shop v USA, tak udelam objednavku v USA. Zaplatim kreditkou s tim ze tam je zminka o tom, ze shipping mi nauctuji dodatecne.
Vzapeti mi ale z USA mi napisou ze kit na tenhle focus se do statu nevozi, ze ho musis dovezt z UK do USA a pak poslat do CR, a ze shipping bude 175$.

tak jsem jim odepsal jestli si delaji prdel nebo co to je za picovinu, jako ze mi neprijde normalni platit shipping misto 50$ nejakych 175$ a platit ventilu vyhlidkovy let z UK do USA a z USA do CR, ze jako poznavaci zajezd je to sice dobre mysleny, ale vzhledem k tomu ze je to z USA a zaplatim navic i clo a dph, coz bych jinak naprimo z UK neplatil, at si ho strcej do prdele ze kdyz s tim delaj takovy drahoty koupim si ho v australii od turbo XS levneji a rychleji. Tak jsem zvedavej co mi odpovi :O//

o 11.09.2008, 21:37 | Lucni.konik
nj.......vostrov......mnoho stovek let se tam ramlujou mezi s sebou......a tak to dopadá.
o 11.09.2008, 23:14 | Rajdlos
o 12.09.2008, 09:39 | Nismo.Power
nevim , pročti a uvidíš . .. . . asi bych spíš koupil erárně samco hadici a bov od rajdlose :)

[ Link ]
o 12.09.2008, 16:37 | H-Honza (M)
mno vzhledem k tomu ze tenhle kit je se zaslepkou, silikon hadici na relokaci bov a silikon podtlak hadici a vsim za nejakych 4500 v originale takze bych to nehrotil, ten rozdil mezi BOV od Rajdlose a kolenem od Samco a silikon podtlak hadici je minimalni.
Problem ktery popisuje nekdo v tom odkazu nas mozna take ceka, takze uvidime.
V jednani ze strany Forge motorsport nastal rapidni obrat, komunikuje se mnou nekdo z UK, tyhle sady na Focus ST udajne nejsou jeste vyzkousene, a z 6ti prodanych se 4 vratily ze na aute rve kontrolka na palubce, u dvou funguje bez problemu.
Prekvapila me nabidka, ze mi sadu dodaji, ja ji namontuju, vyzkousim, vyfotim instalaci, udelam strucny popis, a pokud to bude fungovat, zaslu ty podklady o instalaci a dostanu tu sadu za 25% bezne ceny.
Pokud ne budou se mnou nadale spolupracovat, zkusime nahradit ten obyc BOV jejich modelem "the Splitter" coz by mela byt obdoba Bidrinova twin portu.
o 15.09.2008, 08:24 | Nismo.Power
no tak s takovymhle jednánim pak žádná :) membránovej bych vzal rovnou ušetříš si pak starosti :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5205 sekund.