Navštíveno 3707x

11.09.2008, 18:32 |
Satas Co dodat new wheels opět by Tykeev a tyhle si už necham -)))

11.09.2008, 18:32 |
Satas

11.09.2008, 18:34 |
fredh větší, nebo kanáldekly
tak tohle mi k tomu autu vůbec nepasuje :o(
no tyhle kola neni můj sálek čaje, ale to je věc názoru,hlavně aby se to líbilo tobě:)

11.09.2008, 19:16 |
Francouz | Upraveno: 2008-09-11 19:17:21
No tak je zase rychle prodej a kup od svýho dvorního dodavatele jiný, neboť tyhle kola se ktomu autu nehodí ;o) ! Takže jako Escudo ;o) !
nevím nevím, myslím že velký krok vedle...
me se take na tom aute nelibi, ale kazdemu se libi neco jineho
Me se kola samotny libi, ale chtělo by je to větší ... :-))
malý a ošklivý tot muj nazor

11.09.2008, 20:29 |
Kamil bohužel mi k tomu autu taky nesedí
no....sto lidí, sto chutí, ale ee nelíbí.
no, já se obávám, že v tomhle případě šlo hlavně o kvalitu, neb Satasovo zážitky s krásnýma kolama vždy končily jejich rovnáním.
Větší kola by auto určitě sneslo, ale je to zase na úkor pohodlí.

11.09.2008, 21:17 |
xid Kolecka pekny to se musi nechat ovsem k aute se mi bohuzel taky moc nelibi. Ovsem jak tu bylo uz receno.....100lidi 100nazoru
Bohužel se přidám ...opravdu hrozný kola ty BBS :-)takže jak píše tykeev,na normál ježdění myslím akorád abys nemusel dělat každý rok nápravu..samo že by tam šly "daleko větší" kola,ale kde se s tím pak dá jezdit??A jinak za mne BBS k audi pecka...a především to sou kola,ne jen něco co si na kola hraje :-)

12.09.2008, 07:37 |
Sroap Tak tieto kolecka su super, ale nevyniknu na kazdom aute. Napr. na tejto astre vyzeraju super, i ked to nieje uplne presne ten model, ktory mas ty, a dost vyzdvyhuju celkovy dojem z auta.
[ Link ]
mě to taky k tomu nesedí jak velikostí tak designem...... bejt to větší tak možná ale to co si měl předtim bylo teda hezčí :)

12.09.2008, 12:06 |
Rudi ani mě se nelíběj, bohužel :-(

12.09.2008, 13:18 |
Syrup hustej krok vedle
a me se ty kola libej, aj na tomhle aute
pro mě špatný, řekl bych, že až hrozný :(
já myslím,že úplně tak hrozné to není a úmyslem bylo mít kola které nezkurv.. jen tak,což se o mnoha říct nedá :-(
jj ja sem taky radsi ze mam pevny kola ktery se nezkurvej kdyz projedu prvni vetsi dirou, i kdyz vim z ohlasu ze se taky leckomu na mym aute nelibily kdyz sem je poridil, ale ME vyhovujou
sice nejsou až tak výrazný, ale určitě bych to nenazval krokem vedle! škaredý to není, velikost pro denní provoz ideal, a kvalita je super ...

12.09.2008, 23:03 |
Kesam Dobrý.
no nevím jestli je to topravé na A6... jinak kdybych už neměl koupeno a nazuto, tak bych okamžitě u Tykviče nakoupil, tyhle dvě sady jsou super, jak design , tak cenovka!!
jedny..

tak duhá sada...

to ZRALOK:
tak to mě těší :-)
Ty černý SMC X v tom černém provedení jsou opravdu hodně zajímavé, chtěl jsem je původně pro sebe, ale nemám teď žádné 18" pneu navíc :-(
A cenovka u těch AZ Sport Olympic je prostě neskutečná.
Bohužel za tuhle cenu budou jen dočasně, do vyprodání zásob, pak zase zpátky na běžnou cenu = cca o 60% výše.
jen co přítulce pořídíme káru, tak jsem u tebe pro kolečka:-) ( i když mám pocit, že až budu schánět já, tak nebudou tyhle exklusivity :-(
to ZRALOK:
akční cenovka u tohoto konkrétního modelu vydrží odhadem cca 1-2 měsíce.
A pokud nebudou tyhle, bude zase něco dalšího :-)

20.09.2008, 10:57 |
mamut to tykeev:
cau dival sem se ze se na tvoji strance objevili dvakrat kola rial le mans ale ani jedna z rozteci by mi nesedela myslis ze by si byl schopny sehnat ty kola ve velikosti 17 a roztec 5 100 je to na seata takze stredova dira 57 mm.nemyslim hned ted ale prez zimu si chci koupit nove kola ale urcite od tebe bo mas super ceny a o ty rialy bych mel velky zajem
to mamut:
Budu se snažit, ale slíbit je nemůžu :-)