Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Čím nastříkat podvozek?

o Navštíveno 10006x o
o 10.09.2008, 00:14 | kucik
Když už mám dole i zadní nápravu a nádrž tak chci nastříkat spodek auta,ale nevim čím.Podběhy sem dělal přelak body + alkyton,ale spodek nevim,jestli udělat taky tak,nebo jen nějaký ten nástřik spodků,jenže tam je taky těch sraček dost na výběr.Můžete něco doporučit?-(body,tlumex plast,bitumen,...)

o 10.09.2008, 09:15 | Nismo.Power
já používám starej dobrej bitumen a vpohodě :) na určitejch místech občas dobrý to pak přestříkat voskem aby se tam nedržela voda , nápravy opískovat a komaxit nebo klasika hammerrite . . . .
o 10.09.2008, 13:29 | Kesam
Nismo.Power: Hamerlite je dobrej jo?
o 11.09.2008, 20:55 | texmur0
opískovat+pozinkovat+komaxit+bezbarvý krycí lak :-)

foto k příspěvku  od texmur0

o 11.09.2008, 21:07 | Kicker18
ja osobne jsem nedavno delal spodek tlumexem a zatim moc velka spokojenost a cenove dobre dostupny!
o 11.09.2008, 22:04 | trlon
bacha na stříkání komaxitu!!!
ředidlo,aceton leptá to
o 11.09.2008, 23:26 | kucik
vůbec mi nejde o podvozkové díly,to už mám hotové,ale jen o spodek auta.Asi to teda vemu buď tlumexem nebo bitumenem,akorát mě štve,že je to rozpustný,stačí trochu ředidla nabo benzinua už se to maže.
o 17.09.2008, 17:22 | Honza2.016v
Body 930 ... v létě jsem si máknul na svým tipu a prodloužil mu život tak o 10 let:) ..jinak opatrně s ředidlem...mam tam pár míst,kde to trochu lepí -základ byl dobrej (nevím co to bylo, něco na ocelový konstrukce,s čím u otce ve firmě natírali zábradlí na balkony..bylo to 2 složkový a nešlo to smejt z rukou)

[ Link ]

na odkazu jsou fotky z mý letní činnosti,která momentálně stojí z důvodu čekání na nový brzdový trubky..
o 17.09.2008, 17:51 | Jerry.s
ten bitlumen nebo i ostatni se daji sehnat i ve spreji nebo se to musi delat strikaci pistoli nebo stetkou? mam totiz obavy ze pri natirani stetkou bych toho mel vic v rukavu nez na podvozku:-/
o 17.09.2008, 18:38 | Honza2.016v | Upraveno: 2008-09-17 18:40:19
natíral jsem štětkou -naneseš pěkně silnou vrtsvu,která vydrží...sprej se mi neosvědčil -nedosáhl jsem požadovaný vrstvy ani po několika nástřikách...každopádně není to moc čistá práce (při štětkování mi trochu body ukáplo přímo do oka -velmi dobrje zážitek:o)),ale stojí za to...doporučuju pak s autem zajet na zvedák a provýst finální nástřik,ktrým zajistíš to, že máš chráněný všechny místa...

jinak jde sehnat sprej, nebo pixla -já volil 5kg pikslu (2kg zbyly..),protže kdybyhc stříkal sprejem celej spodek, tak se nedoplatím...prodávaj i balení co rovnou namontuješ na stříkacípistoli a jedeš (do cca 200,- /1kg balení..,sprej 0.5kg kolem 150,- v našich podmínkách,možná jde i levněji...)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3532 sekund.