Navštíveno 3576x

nevite kde by se do dalo sehnat za rozumnou cenu popř starší díky, jedná se o ten díl mezi zadní světla

04.09.2008, 18:56 |
Kesam Jestli si si tam daval sam koncovku tak si udelaš snad i tu prdel ne?
Kes@m > Obávám se, že to neni jeho fáčko, ale použil z inzerce pouze ilustrační foto.
nemam na to žádnej plast a ni plech a když ho budu kupovat k tomu kit atd. tak sem na těch prachách taky jinak bych si ho udělal
to Kes@m: Když ten plast shání,tak ho asi na autě nemá :o)
ja mam ten puvodni s prolisem na spz, jestli se nepletu tak jsem o nej na pude zakopl kdyz jsem tam tehoval nepouzivane ozvucnice od basaku :-D ale ten asi nechces ;]

04.09.2008, 20:49 |
soda mel jsem na facku ten od mkkosa
stal me v Brne na tuningu 700kc a je to laminatovy dil
kvalita je dobra, vse sedi
ee dik ale ten mam taky právě to chci zadělat ale jen timto dílem
zatim to mam takto a právě ten díl mi chybí

kulatej naraznik na hranatym aute. proboha proc?!!!!

05.09.2008, 10:17 |
J0hny sry za OT ale chudaci loziska teda
A není lepší ta SPZ na tom prolisu - když už tam je? Vzhledově se mi to zdá lepší než narušovat linie nárazníku, který pro to není tvarován. Příjde mi to jak našpendlená moucha na steaku.
Videl by som to takto :-) Plus naraznik do laku.

jj tak se to nějak plánuje , zatim ten díl mezi světla musim postupně jedno po druhym

05.09.2008, 13:11 |
Kesam Jo to me nenapadlo kurwa :-) SRY

07.09.2008, 10:17 |
Rudi jestli chceš starší díly na fáčko a třeba aj sportovní pružiny, tak můžu dát kontakt na kámoše, za pár korun to nechá
Rudi tak na napis co kamarat ponuka
Pokud by někdo chtěl favorita celého na díly, tak jednoho bych měl. Platná STK do listopadu nebo prosince, papíry, motor jede pěkně. Plechařina se dá použít - jeden zásadní problém - je utržená zadní náprava, takže odvoz na podválu. Případné foto mohu zrobit.