Navštíveno 2864x

29.08.2008, 12:53 |
Majk-fox | Upraveno: 2008-08-29 12:57:16
Mám dotaz, mám ještě na svojí R 19, 1.9TD bez turba ještě původní svody, podle toho to taky vypají už sou jako řešeto a je slyšet, jak to tam fouká a taky je to cejtit. Zdá se mě, že to i míň táhne, strejc mě říkal, že u dieselů je to jedno, že tam se rozdíl ve výkonu nepozná, ale myslím, že kecá,přeci, když sou díry ve svodu, tak se to pořádně nemá do čeho opřít, tak by mě zajílo, až tam dám novou repliku svodů od Bosai, co sem včera za 1200,- i s těsněním koupil, pořádně utáhnu a utěsním, jestli to bude aspoň o trošku lépe táhnout. Jedná se jen o svod, jinak středový díl a ´tlumič sem měnil před 2 lety. Díky za info.
Myslel sem samozřejmě lépe táhnout na rozdíl od toho děravýho svodu:-)Vím, že na výkonu to nepřidá.

29.08.2008, 13:14 |
Hanes Ty máš prohnilý litinový svody od hlavy? To jsem ještě neviděl.
No máš to koupený nový tak to tam dej a uvidíš, ale myslím že to moc znát nebude, každopádně ti to nebude smrdět do kabiny.
Hanes: Ale prdlajz, koleno nebojak se tomu říká, nebo první díl vejfucku
Co je to 19 TD bez turba??? neni to TD nahodou oznaceni Turbo Diesel??? :-)))
První díl zleva, tohle to je.

29.08.2008, 13:44 |
Majk-fox | Upraveno: 2008-08-29 13:48:32
Spasitel: To teda není, TD je označení výbavy. Kdo se v Renckách vyzná, tak ti to potvrdí.
mno nebude ti to prdět ale změnu v tahu bych moc nečekal :) hlavně jde o to kde ti to prdí..... může to bejt svod, může to bejt spoj mezi svodem a prvnim dílem, může to bejt první díl , stejně tak u katu špatný těsnění. .. . .
Za dob meho AXe jsem mel stejnej problem u 1,4D. Po vymene auto prestalo tahnout. Paradoxne to s tou dirou jelo lip.
Nismo: Byl sem na jámě a prdí to z prvního dílu, sou tam džuzny, no:-)

31.08.2008, 15:58 |
Kesam Takže ne svody ale prvni dil po svodech ne?