Navštíveno 3415x

Zdravim, možná jste četli co se mi stalo s autem (krupobití) a tak pujde komplet do lakovny...
Pomohl by mi někdo s výběrem dvoubarevnýho laku? Představa je asi vršek grafitová metla a spodek nějaká oranžová, žlutá nebo bílá apod...
Pomohl by někdo? a případně kdyby se někdo fakt chtěl patlat tak u kol bych chtěl středy tako do grafitu + šrouby (jsou tam jen vybrání na ně,ale nechal bych tam udělat atrapy)
Díky moc....

27.08.2008, 13:55 |
Skury Já bych to nechal tak jak to je...ˇBude to divný v takovýhle odstínech.

27.08.2008, 15:54 |
skuutr | Upraveno: 2008-08-27 15:55:41
dvoulak bych nedaval...
u nas stava cela bila se zatmavenyma oknama a nevypada vubec spatne.

27.08.2008, 18:41 |
Komba Já kdybych mohl tak ti to udělám a neřikam jako každej,nech to tak jak je.
Prochy chtěl přeci udělat VT,tak proč mu řikáte že to bude blbé.......to už je na něm viď.zkus mi poslat na email fotku auta z boku jestli by to šlo a ať je to kvalitnější,něco zkusim
To co jsem psal, tak jsou originál barvy Lancia Y Sport...
Pokud by vypadala blbě, tak pujde pouze do černé metly s nějakým hrubším zrnem....

27.08.2008, 20:20 |
Mario Prochy1551: kde je ta betonova plocha na ktery stojis?
kouknu jestli vůbec nějakou mám přímo z boku a pošlu.... díkes

27.08.2008, 22:28 |
Komba No vidiš tak ti to udělal myc.Jenom se na ně musí tvrdě:D
No a vůbec to nevypadá zle ..
Ty jo.... díkes moc, no tak jsem suveréně nahlodanej na tu oranžádu.... musim mrknout do vzorníku
Mario: je to nový parkovací dům u NISA centra
Jo,s tou oranžovou je to fakt zajímavý:-)

28.08.2008, 11:22 |
BULOH oranžová je gut
Tak jsem se taky trochu snažil oživit svoje dovednosti ve Photoshopu...
co na to říkáte? oranžáda, vršek černej + sem se pokusil udwlat středy kol to grafitové či tomu podobné...

28.08.2008, 20:20 |
helix Prochy1551: me se to libi.. s tema stredama je to fakt good ;-)
Díky, už jsem to byl domlouvat v lakovně, ted by mě zajímala ještě barva, kterou přesně a z jakého vzorníku...
Všichni tomu říkají lambo barva,ale kde najít? podle mě už to je ohraný, tak bych něco mezi zlatou a oranžovou
ta čeno bila kombinace je super
Bych řekl,že nej je ta černo-krémová viz 27.08.2008, 21:23. Oranžovo-černá už je hodně pasé
ja sme pro
29.08.2008, 14:07 | Prochy1551
mozna jeste malinko oranzovejsi - ale jen malo

06.09.2008, 08:22 |
Katy cerno-kremova
černo-bílá líbí, černo-kremova mi připadá taková nevýrazná :-(

13.09.2008, 01:52 |
Syrup jednoznacne ta posledni, bude to pecka...
Tak beru zpět své rozhodnutí na oranžovou a jdu jednoznačně do sněhověbílé hrubozrné metly... měl jsem možnost omrknout jeden vzorek a je to prostě špica
osobně by se mi líbila nějaká co by při jistém úhlu drobet měnila osdtín do nějaké kovové barvy