Navštíveno 2592x

Pustil jsem se do drobne upravy svetel, mam je jiz rozebrane za pouziti horkovzdusky dle navodu co jsem zde nasel a provedene temer vse co jsem chtel. Ted ale premyslim cim je zase slepit, ktery silikon nebo co by jste doporucili a s cim mate zkusenost. Hledal jsem take na zde na foru, ale neuspesne. Dik
tokový super teplo tam zase neni :) mám tenhle stříbrnej a vpoho
[ Link ]
to nevypada zle, kupoval si kde?Potrebuju kamenny obchod abych to mohl rovnou, nejlepe dnes, koupit.
Nekdo nejaky dalsi typ?Prosim kdyztak s typem kde v Pze koupit...napr. OBi apod.
Nevim jaké má světla, ale nebude ten silikon vidět ?
Nismo.Power: Máš nějakou fotku tvejch světel, abych se mohl podívat jak je to zpracované ?
vem to obyčejným čirým silikonem.
provedeni zadni plast klasik cerny, predni sklo, spoj z venku pri zavrene kapote neni samo videt, po otevreni kapoty vrsek svetel. Ted tam byl cerny...
nismo: pry foto tak sup sem s nim :)
dalsi typy navrhy?sup sem s tim :o)
tý voe to sem opravdu nefotil takovou kravinu :)) . . . všeobecně ale když koupíš nějakej silikon pro teplo tak to bohatě stačí a drží . . . . nemyslim tim hermetik na motory ten je červenej ale i v bauhausu snad maj jiný než červenej :)
i když tam dáš normál černej klasika tak se prd děje . . . . . nebo se optej xenona ten určitě bude vědět kam pro to zajít pokud používá něco spešl . .. . ta origo hmota co sem tam měl ale určitě silikon teda nebyla bylo to něco jak žvejkačka stříbrná :)
jj asi mu cinknu...Ja taky nemel normal silikon, bylo to takove zvlastni :)
Nismo.Power: Tak by si to mohl nafotit, docela by mne zajímalo pokud máš předělané světla jak to vypadá, zpracování, vzhled atd.
Tak pokud to chces tutovku, koupil bych bud montazni silikon nejakej nebo specialni akvaristickej. Ten se dela jak cirej, tak cernej, pokud chces.
Klasický silikon vydrží teploty přes 100°C je to vlastnost silikonu. A nepřijde mi že by na světlech byla nějaká velká teplota. Vždyt jsou za jízdy chlazená vzduchem. Jestli dáš černý nebo čirý, to už je na tobě. Silikon to zvládne jde jen o to co ti bude spíš vyhovovat.
dik chlapy, o akvaristickym jsem take premyslel, mel jsem ho doma, ale nakonec jsem koupil klasicky na auta a lepeni skel apod. Vypada to ze to bude OK.