Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > brzdové komponenty EBC

o Navštíveno 2495x o
o 19.08.2008, 10:37 | mateso
máte někdo osobní zkušenosti se značkou EBC? sháním na Mazdu 6 nějaké kotouče a destičky a kombinaci Zimmermann/Ferodo nemůžu sehnat...

o 19.08.2008, 10:47 | Nismo.Power

[ Link ]

ale nakonec sem je stejně nekoupil takže osobně nevim :)
o 19.08.2008, 11:47 | buddha
Mam je na autě,reen stuffy.
brzdí to líp jak serie,nejsou tak nachylný na teplotu.
Ale pískaj jak kráva,to mi dost vadí.Nevim jestli jsem je blbě zajel nebo co,ale je to blbý :(
Jo a s těma drážkovo-tečkovanejma kotoučema to špiní kolo před očima.
Asi bych se příště porozhlídl jinde.....
o 19.08.2008, 12:55 | futura
Green stuff, jo piskaj pri dobrzdovani, spinej taky slusne, ale nebrzdej vubec spatne, hlavne u zahratejch drzej lip, jak bezny.To piskani a prach asi bude dan za lepsi vlastnosti i u jinych znacek, lepsi rada Hawku mi taky pisti.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4074 sekund.