Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Leštění zubní pastou

o Navštíveno 16939x o
o 15.08.2008, 00:06 | Paczqo
Potřeboval bych prosím radu, chtěl bych si trošku oživit překryti světel na omeze přeci jen kamínky a tak udělali svoje a je tam plast tak mě napadlo použit hodně zmiňovanej způsob leštění z. pastou ale nevím jak na to resp. jakej je postup a jakou pastu použit případně jestli neexistuje nějakej připravek přímo na to ? diky

o 15.08.2008, 00:17 | Big_Max
no funguje to asi tak, že dáš zubní pastu a leštím hadříkem a leštíš, ale u světel nevím, ja to používal u mobilů a je to opravdu jen na nejjemnější škrábanečky co skoro ani necítíš, na tohle myslím že to nepomůže.

A jestli je něco specialního na to opravdu nevím
o 15.08.2008, 01:32 | JP
Určitě je to zvenku? Na zubní pastu bych se vykašlal, to bude trvat měsíc... spíš nějakou brusnou pastu na lak typu Turtle wax Safe cut apod., tim jdou plasty vyleštit dobře.
o 15.08.2008, 07:17 | Petura
pokud je světlo z plastu a jsou na něm lehké ďobance od kamínků a je takové "zašlé" tak na to vezmi TEMPO a uvidíš jak to světlo prokoukne ...
mám to osobně vyzkoušené a opravdu to stojí za to, a navíc až pak auto budeš umývat tak ti světla nebudou pěnit :o))))
o 15.08.2008, 08:07 | Pekys
záleží asi jak moc to je hluboký. Tappaja sem dával fotku, jak leštili světla na bmw e39. Nejdřív smirkem 400-800-1200-1600 pod vodou, pak tuším brusnou pastou rozleštit a výsledek byl super. Pokud to není moc a nejsou tam hluboký rýhy, tak zkus jen to tempo a kdyz se ti ani to nebude zdát, tak to vem tou pastou uplně na finále.
o 15.08.2008, 08:18 | Vlastah
Zkousel jsem Tempo na nemetalicke laky a vicemene to nebylo znat.
o 15.08.2008, 08:31 | fredy
TEMPO na plastové světla super, já leštil na svém a bylo to znát, musíš to rozetřít a nechat to chvilku působit...
o 15.08.2008, 09:12 | Paczqo
JP: jo je to z venku zevnitř je to jak noe auto je rok 2001 s xenonama takže tam nema co vypalovt vnitřek jako nějake ryhy nebo ak tam nejsou když po tom přejedu prstem tak je to takoe matne lehce ne hladke ale nic hlubokeho.

Pekys: no tenhle postup by byl nejidealnějši ale nemma kde ty světla kuchnout a mit to chvili rozdělane venku na ulici nechat stat auto bez světel se mi nechc takže to budu muset dělat na autě.

Tak zkusim tempo v praci jich mame přebytek tak jedno znarodnim nejdřiv to raději zkusim na mlhovkach ty jsou taky plast a pak kdyžtak světla. diky za radu
o 15.08.2008, 09:13 | tappaja
Jak pise Pekys, pastu az nakonec, normalne to vzit smirkem a kdyz zapojis do prace i elektrickou lesticku, je to za 15 minut hotovy...
o 15.08.2008, 09:17 | Rustapha-659
Paczqo: zkus klasický TEMPO v černý krabičce,to je ta správná zubní pasta :o)myslím,že bys měl být spokojen.

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 15.08.2008, 09:47 | Paczqo
Rus-659: jj tyhle mame na bazaru přesně tak ja to vyzkoušim.
o 15.08.2008, 13:31 | Kesam
Rustapha-659: jo tim sem leštil taky i kola _:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3117 sekund.