Navštíveno 3710x

tak sem zacal s tunenim na dalsi level... brouci svody byly vazne strasny tak sem se rozhodl jit do komplet svodu a vyfuku... a aby to porscheti nebylo lito... dostalo od svodu dozadu taky novy vyfuk...

no a brouk...
vzhledem k naladeni motoru sem se zacal poohlizet po necem uz kvalitnejsim... vybrano nakonec tohle:

takze koupeno, nalozeno, odvezeno do Brna ;-)

porovnani starych a novych svodu...

musel sem malicko poupravit zadni celo ;-) flexy se uz nebojim ;-)

a tady uz je vysledek po prvni testovaci jizde...

ty woe Luku, koukám, že máš bezpečný nájezdy :)) Jinak vejfuck hezounkej, nemáš foto Porsche svodů - novejch?
martin: od svodu u me znamena bez svodu... jakoze od konce svodu dozadu

14.08.2008, 14:27 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2008-08-14 14:31:06
celkove dojmy? velke zklamani... vyfuk (na to kolik stoji penez) nesedel (a spousta dalsich mensich problemu jako treba navareny kusy kery tam nemeli co delat, ale byly provareny skrz a tim padem ve svaru dira atp..., je niz nez bylo avizovano a zvuk z nej neleze ZADNEJ :-( takze asi pujde z auta zase dolu...
ano pozitivum by se naslo...
auto jede pocitove tak o 15 - 20% lip...
jinak rad bych podekoval kamaradovi Chevronovi za trpelivost a velkou pomoc pri sra*i se s touhle mrchou - vejfukem a za poskytnuti epesniho zazemi

hezký, ale výsledek nasere .......
atáák, já myslel že máš udělanou i nějako pěknou motanici :) Jinak výsledek teda nepotěší....
tak to je na hovno, takovou radost is mel z balicku a ted tohle, to by me peke nasralo, ale hlavne xze k tomu byly maticky a sroubecky vid ;)
Tak to bych byl jedine rad, nerve a jede =o)
Lucass: nejde o to aby rval ale aby mel alespon nejakej zvuk... proste neco co lahodi uchu a ne cosi podivnyho :-(
JJ pokud to jede a neřvě, tak je to super, horší, když tam bude díra jak do pr*ele, kravál, ale výkon bude díky absenci "odporu" nulový. Jinak takhle na fotkách vypadá dobře.
Tak jestli nedela vubec nic, tak to taky neni ono, ja myslel ze chces nakej brutal...
Luke-Jeep: Zkus ho na autě nechat, možná ještě změní zvuk. Já když dal na svoje auto svody 4in1 a tlumič, tak to bylo tiché, ale časem se rozezvučel.
přesně jako Tuner2 ještě bych ho nechal a pokud jsou jízdni vlastnosti lepší tak ten zvuk bych ...

14.08.2008, 17:12 |
Kesam Dobry to je :-) Me se to libi.
Nechával jsem si dělat dvakrát koncák na zakázku a pokaždý mi u něj bylo řečeno,že to chce tak 500km,než bude mít stálej zvuk a taky že jo. Zezačátku nic moc,ale zhruba po těch 400-500km to bylo o dost lepší.

14.08.2008, 18:19 |
Q zkus ho rozehrát....
Luke-Jeep...nesejčkuj:)) ..dej mu chvilku on se určitě trochu vypalí, pak to určitě zvuk bude mít :)
...ale na fotkách good :)
asi ho vezmu na milost... Jede to s nim fakt suprove

14.08.2008, 23:07 |
Augi nice ;-)
Kua nevim co resis, jede to, snad si nechtel urvanej vejfuk.
tappaja... zajimavy ze ctes vsechny hovadiny a reaguejs na veci typu hold/holt ale tohle sis nedocetl. Ja nevim jak ty, ale ja kdyz si kupuju sportovne-zavodni vyfuk tak cekam ze bude hlucnejsi a ze autu prida rekneme basoveho projevu. Jak jsem psal jiz o kousek vejs slo mi o uchu lahodici zvuk a ne o rvani tak se prosim drz jiz vysloveneho protoze opakovani sice mozna je matka moudrosti ale trosku me irituje ;-)
Ano, chci hlasitejsi a uchu lahodici zvuk. nechcu "nic" zvuk. Jo zaburaci to pri full gasu ale to buracej karbece... a ticho kdyz brzdim motorem? ne diky... mam boxera a chcu si ten zvuk vychutnat kdybych chtel neco tichyho koupim si nejakou velkou mrdku s 6tivalcem
Jako kuci vyse - pockej, az se trosku "vypali" a uvidis. Pak napis, jestli je to lepsi. :-)
Cherokee: si se nějak rozčílil ;o)))))) !!! Jinak vejfuck vypadá good a určitě zvuk ještě změní. Je to jak píšou kluci. Vzhledem k tomu, že CSP bude asi specializovaná firmička, mělo by se to za chvilku projevit ;o) !
njn ja sem totiz prehlidl jednu vyznamnou poznamku... dual silence :-D coz me teda irituje jeste vic... pokud si ho necham tak urcite predelam koncovky a pujde do bileho pošopování... aby byl vyraznejsi ;-)
je to ale pochopitelny... dost se tedka pri zavodech veteranu (muj mechanik jezdi rallye s broukem) dba na utiseni techto starsich aut... tomu vysli vstric i vyrobci vyfuku... takze tenhle "CSP Super Competition Exhaust" jde timhle smerem taky... :-/

15.08.2008, 12:45 |
TUNER Hezký,s*r na zvuk,důležitej je výkon,až se někde potkáme....)))
Vypadá hezky ;-) Dej mu ještě šanci. ;-)
Zvuk boxeru pri brzdeni motorem.... pan je gurman :-)
Je to skoda.