Navštíveno 4181x

před

a nyní, konečne sem se k tomu dostal :) vymenil sem angely za chrom a zamračil možná prkotina ale mam z toho radost jak malej kluk :)))
nazory??

kua

mračení schvaluju, ale měl si nechat ty černý....
bez toho zamračení se mi to teda líbí víc. . . . ..

08.08.2008, 16:24 |
Beda to zamraceni vypada divne, taky se mi to libilo vic predtim

08.08.2008, 16:24 |
Kesam Tohle mračeni esek moc nemusim.Takže jako NP :)
bez mračení to vypadalo, jako že to auto kouká, takhle, jako že usíná :-D a nebo že je křížený se šikmoočkem :-D Původní lepší
Bez mračení to bylo lepší ... jinak celkem dle foto jiné odstiny barev blatník, kapota
Lepší nechat černé světla a mračení nelíbí.
asi to bude stvat, ale myslim, ze pred to bylo fakt lepsi. Ale dulezite je, ze to dela radost tobe. Vis jak, tisic oci tisic nazoru.
tak to ste me moc nepotesily ja sem z toho uplne uchvacenej :) ty chrom svetla mozna na fotce nevypadaj dobre ale v realu kazdej zatim rikal ze lepsi nez ty cerny ze se k ty cerveny hodej vic ale tak co clovek to nazor zejo :) kdo pojede mimoň muze skouknout live :)) a nekazte mi tu detskou radost! :-D
jo jeste k ty barve se zbytkem auta predek je celej nove po laku tudiz je jeste cistej zbytek auta je slusne zaprasenej proto to vypada ze to ma jinej odstin az se to nalesti bude to ladit stejne :)

08.08.2008, 18:06 |
fredh by ty černý světla možná vypadaly líp, kdybys měl v masce černej tahokov, místo toho pouťovýho, ale jinak to není nejhorší, jezdí po republice horší plechy

08.08.2008, 18:08 |
Mááša tak já ti zlepším náladu :D ....... docela líbí.. uvidíme až přijedeš.. na živo to bude jiná ;-) a k tý barvě.... bude celolak ne? ..do budoucna
jinak černý s černým tahokovem by nebyly špatný, jak už psal fredh
tak cerny svetla uz nejsou tak ten tahokov by nemel s cim ladit ale i tak mam v planu cernej tahokov jen co me pustej z nemocnice jedu ho koupit :)
kdyz uz budu u toho tahokovu co myslite jak velka oka?mala jako sou ted nebo ty vetsi?je fakt ze tohle na fotkach vypada jak sitka na motejly...
Oka o kousek vetsi a zpet ty tmave svetla.
Zamraceni super vypada to super.
Dulezite je jestli se to libi tobe :-)
aspon nekdo komu libi :) cerna svetla uz z5 nepujdou az nekde treba uvidis na zivo tak se ti budou ty chrom libit lepe na te cervene kastli vynikaji

08.08.2008, 20:11 |
jenik ta kapota je divna
libi jak svetla, tak naraznik tak mraceni, za me super

08.08.2008, 21:37 |
Mááša P3RF3KT: no vidíš.. LÍBÍ :D ....každopádně vypadá drsnějc než předtím, takže dobrý!
mně se to moc nelíbí, hlavně jak to jde přes tu vnitřní čočku (nebo co to je), jestli to není jen atrapa a má taky svítit, tak mi to přijde dost k hovnu
Mě se to taky líbí, ale přemejšlim, jestli to taky svítí, řekl bych že to bude znát.... Jinak ještě malá připomínka s tim podvozkem už něco udělej, vypadá to jak off road.. :o)

08.08.2008, 21:49 |
Mááša Aleshak: říkáš off road? :D

mraceni moc nelibi, svetla jsou hezci chrom

08.08.2008, 22:05 |
Cormi dle mého názoru vypadal líp před, tudíž z mýho pohledu zbytečná investice

08.08.2008, 23:31 |
Kesam Perfect: Hlavne ze te tu pred tim mrdaly jak ty černe jsou hnusne :-)
dat na kulaty auto rovny mraceni je divny... mels to udelat nejak zahnute...
aleshak: masa ti to myslim vysvetlil jasne :-D jinak ja ted momentalne lezim v nemocnici za hodinu by me meli propoustet od stredy uz na me na poste ceka balik s pruzinama v pondeli rano ho vyzvedavam a instaluju takze v pondeli sem nahazu fotky jak to bude vypada auto pude o -40mm dolu tak sem na to taky zvedavej
kes: nevedej co chtej :DD
musim povedať žemne sa taky to libilo viac bez toho zamračeni :)
bezz mračení hezčí , auto je kulaté a to mračení se na něj nehodí . Jinak světla bych nechal černé , když máš černé i vzadu . Jinak hezké auto
líbi,je to takový jinačí.prostě zmizel a je zmizelej
kindlik:vzadu černe uz nejsou byli bourané tak šli pryč a prijdou tam též chromové

09.08.2008, 12:20 |
Fipo bych přemračil ještě tu masku do roviny
mně se líbí,ale ta černá optika byla better
Na tuning moc nejsem, ale puvodne se mi docela libilo cely auto, predni-zadni lampy k sobe pasovali, ale ted uz je to pro me tuzing...
zadni budou take pasovat rikam ze tyhle byli bourany ted tam je serie a o tvem vyjadreni tuzing nema cenu komentovat...
Mračení dobrý,ale podle mě škoda tý výměny světel,černý k tý červený barvě sedly víc(a vůbec to neříkám proto,že je mám:) . Třeba zamračenej předek Esklády se mi líbí víc a je to jen kvůly těm světlům. Ale v Mimoni okouknu a pak to okomentuju:)
okey uvidime se v mimoni :) jak rikam me zatim vsichni rekly ze tohle vypada konecne jak svetla :D
jinak pro porovnani kdyz tu vsichni rikate ze s cernejma by to bylo lepsi tak muzete porovnat oba s eskladou mame stejny mraceni akorat on nechal cerny svetla

s tou černou to je lepší !

09.08.2008, 18:34 |
Rudi myslim si, že krok zpět..
ja jsem proste opacnyho nazoru pro me ty cerny jsou moc zapadlý a nevýrazný a jak psal kesam kdyz sem tady ukazoval kdyz sem ty cerny koupil vsichni ste je kritizovaly :D
ten druhej předek z toho combi je hezčí :) ale i tak , bych to mračení udělal spíš do kulata , tohle se tam nějak nehodí
tak pak už jedine layla :))
to je jasnej favorit

a nebo....

09.08.2008, 19:47 |
Lucass | Upraveno: 2008-08-09 19:48:04
Aaa, modry vzor =o) No tak jestli budou jeste zadni chrom, tak to bude nadhera...
A ja se budu opet opakovat a jen to potvrzuje ma slova, ze jakekoli upravy predku delfina jsou jen na skodu. Ten predek uz je v zakladu divnej a upravy mu jen uskodi. To zamraceni k tomu vubec nejde - kulata svetla a nahore ostra hrana tamraceni kapoty. Ne ne takhle fakt ne.

10.08.2008, 09:34 |
Syrup nj, me se to taky nelibi...
tak jo je to tuzing ale me se to libi :-) a par lidi kterejm taky se naslo
děsný. I před tim nic moc, ale mračenim si tomu dodal korunu.

10.08.2008, 20:22 |
Kesam Laila to ma nejlepši.

10.08.2008, 20:24 |
Kesam y
me se to taky libylo spise cerny a hlavne bez mraceni,ale urco zas tak khorsimu se to nezmenilo.

10.08.2008, 20:58 |
BALI kdyby jsi radši pořádně udělal ty zadní lemy :)
bali: ani nevis jak rad bych... ale lakyra co mi to ma delat ted na delsi dobu cas nema az bude mit misto na moji zakazku tak se to udela
podle me tuzing vypada jinak :)
za me dobre, ale osobne sem radsi na cerne svetla :)
fajnový vozítko jinak ty černý jsou o 100% lepší jinak dobrá práce!
ale chtělo by to ty kola fakt vysunout a pak to bude šupa!!

14.08.2008, 09:34 |
Alííí Mračení bych klidně nechal, ale světla určitě lepší černý. Ten tvuj kámoš to má pěkný, i nárazník... (09.08.2008, 18:23 | P3RF3KT)