Navštíveno 2878x

Takze to ceho sem se bal se stalo skutkem... ti blbci co nam vsem staveli vyfuky tady kousek za brnem se rozhadali se svym otcem a vejfuk na brouka mi nepostavi :-( na porsche mi ho udelali... ten ale vubec nehorel sakra... no nic nebudu si stezovat a potrebujubud koupit novej (s tim je ale sakra problem) a nebo poresit stavbu nejakyho na zakazku... je mi jedno kde v CR

05.08.2008, 14:12 |
BULOH Luku tady u nás dělá borec na zakázku výfuky
Zkusím sehnat kontakt

05.08.2008, 14:38 |
Skury www.sweb.cz/rene.kramar/Kitcar.htm
Briann: napsan mejl... diky
Buloh jak sem psal uz jinde nebud linej ;-) a taky diky
Skury: du na to
tady u nas na Plzeňsku dělá výfuky na zakázku Jegr z nerezu, moc šikovnej pán, dělal mi příčnej na CRX s moc hezky zvukem, přesně podle meho přání :)
Chválenice u Plzňe tel: 605 92 00 95

05.08.2008, 15:46 |
Smrada (M)
Jarda Pek. Tady v Praze 6 Repy. Stavel klukum na RX7cek
tady kousek u Ústí nad Orlicí taky dělaj výfuky na zakázku...... zkusím sehnat kontakt, jsem ho někde ztratil..

05.08.2008, 20:23 |
cream
takze hosi diky za pomoc.... nicmene doreseno ;-)

07.08.2008, 13:59 |
Kesam Ty kravo to je ale žížalka :-)
Smrada: mohl by si na nej hodit kontakt... to by se mi hodilo... repy mam kousek od baraku... a taky si chci nechat udelat vejfucek... :D
ty kokot, tak to je vostrej výfuck......pěkná hadice... :-)))
njn mam z nej radost jak malej kluk,.,.. nakonec jeste za mensi peniz nez stavenej nekym na koleni mam original pocitanej primo na muj upravenej motor... pecka. dneska si ho vecer vyzvedavam v praze... ale na pribrami ho asi nenamontuju :-D
L-J: Tak mi vezmem nářadí a namontujeme to ;-)
no... Teoreticky by to slo ;-) akorat diry do podbehu... Aku? ;-) ale myslim ze raci nee