Navštíveno 4263x

05.08.2008, 09:53 |
BULOH Je možné nalepit na folie ještě jednu vrstvu stejné folie?
Jde mi o větší zatmavení zadního okna kvůli muzice.
Jinak folie jsou 3M, kvalitně nalepené.

05.08.2008, 15:55 |
hanzz Třeba je to jiný případ, ale já mám u kombíka u kufru na zadním a bočních oknech 100% černé folie 3M a ani nezatahuju roletku kufru, protože tam za žádných podmínek absolutně není nic vidět...

05.08.2008, 17:40 |
trlon já osobně bych starou strhl a natáhl novou.
kdybys chtěl nějakou folii popřípadě zatmavit tak dávám na okna folie Bruxafol s doživotní zárukou!!!
604 724 273
........že muzice :-))))))))))))))))
Taky mě to zajímá, chtěl bych více zatmavit předek ale zatím mě každý říkal at to strhnu. Chtěl bych to ale slyšet od lidí co v tom dělají. Jaké jsou vubec nejtmavší?
nejtmavší máš 5% propustnost světla, a to je celkem brutus, to v noci skoro nevidíš....
Jsou nějaké tabulky nebo něco kde je napsáno jaké se dávají folie? Myslím jaká propustnost.

05.08.2008, 21:23 |
Komba Heleďte,kolik tak stojí ty Bruxafoly?

05.08.2008, 21:31 |
trlon mishan-5% není nejtmavsí ale 4% a divyl byses o kolik je to tmavší když se díváš zevnitřauta:-)))
bruxafol má ceny na www.safex.cz
jinak v Metráži-400kč záleží na kombinaci-protisluneční,bezpečnostní,kombinované dle výběru
trldo, nebud detailista :-))))

05.08.2008, 23:51 |
Komba No nějak ty ceny nevidim....rád bych si něco nechal udělat,ale nevim vůbec ceny a montážní pracoviště.Nebo mi povězte ještě podobně kvalitní folie a kontakty ať to nemusim vyhledávat,když je to tu založený.....jinak měl jsem možnost koupit propustnost 5% dark a pak ještě Super dark,takže myslim že ty budou jak kanady:D

06.08.2008, 17:48 |
trlon 604 724 273 -731 558 871
tonování autoskel zlínský kraj

06.08.2008, 22:49 |
Jeee jen k základní otázce - samozřejmě lze na nalepenou folii ještě jednu nalepit, ale musí být neporušena a jako před tím okno, dost dobře očištěna a zbavena veškerého prachu, pak už tomu nic nebrání
BULOH:
Lepit folie na folie je dle mě blbost, pokud ta folie neni na to určená, lepí se třeba bezpečnostní a na to zatmavovací, ale bejt tebou tak to strham a necham dát novou, vyhneš se tak dost nemilím věcem, které by se mohli projevit.
Doporučiji si hlavně nedávat ty nejtmavší, aspoň co se týče předku, protože v noci, nebo už když se stmívá tak de pak vidět kulové.
Ale když je předek světlej a zadek tmavej tak je to jak pěst na oko, tak že bych volil něco mezi.
Taky přijel větev a mermomocí chtěl ty nejtmavší co Bruxafol má, za tejden přijel a nechal si je strhat a dát světlejší, to je tak pro info :o)
Pokud černé folie a od Bruxafol, tak vřele doporučiji TI400, tyto folie si myslím že jsou tak akorád, přesně na hraně maximálního zatmavení a dobré viditelnosti.
Komba: V profilu máš napsáno prd, tak že to chceš aby ti sem lidi psal z celé ČR, kde kdo lepí folie, nebo co ?
Bylo by dobré napsat od kus si, nemyslíš ? :o)
nebo si to nechá přelepit nepruhlednou černou, a bude spokojenej :-D :-D

08.08.2008, 09:29 |
BULOH fridom: jaké nemilé problémy máš na mysli?
BULOH: Mno tak třeba, když se lepí folie, tak vznikají vzduchové bubliny, když nalepíš dvě na sebe, tak si myslím že to pak pude špatně vytlačit, aby si nepoškodil folii pod tím.
Další věc, když první folie bude mít nepatrné chyby, nějaké bublinky atd. co teď neni moc vidět, tak po nalepení druhé to vyleze vše ven.
Bude se těžko odhadovat, jaké zatmavení použít, když už tam jedna folie je, aby to nebylo moc tmavé atd.
Musel by si dát folie i na ostatní okna, aby to nějak vypadalo, protože jinej odstín bude znatelný.
Dle mého to nebude dělat dobrotu, opravdu bych to rači strhl a dal tam jen jednu.

08.08.2008, 13:31 |
BULOH fridom:jasan to vše vím, myslel jsem nějakou spešl neplechu.
Původní folie je 100% dokonale nalepené bez jediné nepatrné bublinky,
zatmavení nebude problém, dám tam úplně stejnou folii co tam je.
Jediný problém by mohl nastat při tom vytláčení vody, neb nevím zda ta voda po folii poteče ven stejně pěkně jako po hladkém skle.

08.08.2008, 14:32 |
looptrop | Upraveno: 2008-08-08 14:33:45
tady jsem narychlo našel nějakou tabulku ..
[ Link ] snad to bude stačit!! Jinak firma je z Brna kdyby měl někdo zájem a jsou výborní