Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Odskok do dveří

o Navštíveno 3752x o
o 29.07.2008, 20:35 | Komba
Znova otravuju.Chtěl bych vědět jak funguje ten odskok a kam je to jako zapojený,když tam jsou dva kabely? [ Link ]

o 29.07.2008, 21:02 | Thomas987
já jsem to měl na celým autě a zapojený jsem to měl přímo na centrál, na kabely který dávaj impulz na otevření... ;-) a kufr jsem měl jenom na tlačítko... ;-)
o 29.07.2008, 21:03 | Thomas987
jinak to na obrázku je jenom obyčejnej centrálovej motorek,ne?! a ještě nějakej drahej se mi zdá?!
o 29.07.2008, 21:47 | Komba
no píšou odskok,tak snad to je on.docela by se mi něco hodilo.To přivedu +- a tlačítkem akorát spojuju obvod?jestli na to nepotřebuju ještě nějakou krabičku:D
o 29.07.2008, 22:08 | Thomas987
osobně jsem to měl na kufru tak že jsem tam měl nataženou kostru(nebrat kostru ze dveří!!!) a potom ostrej, přes pojistku a spínač(jen takovej malinkej tlačítkovej, ne přepínač!) a fungovalo to v pohodě už ani nevím kolik let......
o 29.07.2008, 22:10 | Komba
a umíš trochu vysvětlit jak to funguje?
o 29.07.2008, 23:12 | Thomas987
co na tom chceš vysvětlit?? to je ůplně jednoduchý......na tom motorku je + a - tak mínus zapojíš ( nesmíš to vzít ze dveří, ale z kabelu) a + tam natáhneš přes pojistku a přes spínač..... na tom není nic těžkýho, když jsem to zvládl vymyslet a udělat já (kuchař - mimo jiné) ;-)))
o 30.07.2008, 00:25 | tomarny
kdyz odskok, tak ten silnejsi [ Link ]

Funkce jednoducha ..... pustis do toho proud, zatahne to za lanko .... co potrebujes vedet vic?
o 30.07.2008, 10:21 | píďa363
vypneš proud lanko se zuase povolí. opravdu na tom už nic složitějšího nebude.
o 30.07.2008, 13:11 | Komba
Prosimvás já vim jak to zapojit,ale mě šlo o funkci.Jí jsem si to ale blbě představil,ono je to vlastně napojený na táhlo otvírání a né zamykání.Prostě jsem se trochu nechal unáhlit:-D tak dík,akorát nevim jak to pořešim na P205 v kufru.Dlouho jsem to neviděl,ale mam tušení že tam táhlo neni..........
o 30.07.2008, 19:45 | Thomas987
no hele tak kdž tam nebude táhlo, tak tam bude určitě nějakej vehyment kterej se bude určitým způsobem pohybovat při otevírání.......takže už jenom to nějak vymyslet... ;-)
o 30.07.2008, 19:47 | Midnite
Komba: stejně si myslím že je to k hovnu.. Kup si centrál na dálku a máš to..
o 30.07.2008, 19:47 | Thomas987
jinak ten silnější co sem dával tomarny je opravdu elektromagnet, ten jsem měl taky.....vlastně jsem používal obě verze... ;-)
o 30.07.2008, 20:34 | swep
ten odskok s magnetem mam na kufru a je to jakesi divne, protoze mi to otvira az na druhy nebo treti pokus jakoby to nemelo silu nebo co, pritom je to zapojene a uchycene spravne asi vadny kus..
o 30.07.2008, 20:59 | Thomas987
swep: tak to máš špatně udělaný ( příčí se to někde, nebo dře), nebo je kufr moc na fest když je zavřenej .... měl jsem takovýhle problémy se dveřma i s kufrem, ale nakonec jsem to doladil... ;-)
o 30.07.2008, 21:59 | swep
Thomas987 no kdyz to bylo uplen nove tj pred 3 mesicema tak to chodilo dobre, pak se stelovaly dvere a hybalo se se zamkem a pak to slo otvirat jen kdyz se zatlacilo na kufr, jako by se odlehcilo tlaku co vyviji ta guma od tesneni, tak sem to vysteloval tim zamkem a ted to dela zase ale vzdycky na druhy nebo treti pokus to otevre, asi to budu muset jeste predelat jinak, je to na dlouhou praci s tema dverma
o 30.07.2008, 22:22 | Thomas987
swep: jo to znám tohle,vím že to je docela pr*ání s tím,to mám za sebou, akorádže já měl zavařený kliky, takže to bylo o kousek horší.... když jsem to ladil a jednou se mi to neotevřelo ani na počtvrtý, tak se mi málem rafla pumpa jak jsem se lekl..... :-))))
o 30.07.2008, 22:32 | swep
no jo to je riziko zavarenych klik, ja mam zavareny jen kufr, tak doufam ze se mi to podari doladit, jednou sem to steloval a ono to ma docela odber proudu, jak sem to otviral porad tak mi to sezralo baterku :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3071 sekund.