Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Brzdy pro Mondeo ST220?

o Navštíveno 3402x o
o 25.07.2008, 01:26 | manolo
nějaký typ? řešil jsem D2 a MD Components, ale dlouhé dodací lhůty...Cena poměrně stejná.

o 25.07.2008, 07:08 | JuiGin
Autodíly MJauto
[ Link ]
[ Link ]

Dodací lhůty? "Dobrý den, máte to objednané, přijde nám to zítra a ve středu to budete mít" v pondělí 14h objednáno - středa 9:30 v rukách
o 25.07.2008, 07:11 | JuiGin
aha, promiň, ty chceš celý systém ... :-/
o 25.07.2008, 07:38 | buddha
člověče taky řešim brzdy na silnější auto a neni to uplně super :(
D2 jsou prej čínský kopie,někde je dost pomlouvaj.Zase na druhou stranu je někdo chválí....
Pak jsem uvažoval o kitu Brembo 4 pístky....to bych musel měnit kola :(
No a ve finále jsem někde našel kontakt na tuhle firmu www.marijan.cz
Na maila odpověděli hned,pán psal že tam určo něco napasuje,jen si to chce zaměřit.Myslim že od nich má brzdy vasek na Superbu.Cenově by to mělo vyjít taky uplně stejně.Tak jim dám přednost,protože si to namontujou sami a tudíž v případě problému by se nemohli vymlouvat na špatnou montáž.......
o 25.07.2008, 08:06 | Lukaash
podival bych se na komponenty Wilwood do US...
o 25.07.2008, 08:26 | buddha
wilwoody vypadaj slušně,ale zase nemaj kit na moje auto...kdybych měl Escalade tak neni problem,na evropský auta asi horší :(
o 25.07.2008, 08:46 | Lucni.konik
I prd....kolega na fiestu taky naimplantoval 4pístkový wildwoody. Jde to......kdyžtak se tu vyskytuje pod jménem Futura
www.fordfans.cz
o 25.07.2008, 08:46 | Lukaash
je fakt, ze bolt on kit asi nenajdes, ale za ty usetrene penize bych si adaptery nechal vyrobit min 2x :-)

jak je to s deskama na D2 apod?
o 25.07.2008, 09:00 | futura
Mrkni se na www.batinc.net. Kazdopadne pokud vezmes jakekoliv brzdice s radialni montazi, tak mas usetrenou spoustu prace s merenim, nebo pripadne hledanim kotoucu s vhodnou vyskou a adaptery fakt nestojej zase tolik ani vyrobeny na miru. Kazdopadne aspon Wilwoody a pocitam, ze i hodne jinejch "specialu" nemaj na pistcich prachovky, takze jezdit s tim v zime v soli asi nebude zrovna optimalni.
o 25.07.2008, 09:55 | buddha
Tak tohle mi napsali od marijana:Těší mne váš zájem a reference kamaráda, cena se odvozuje od vašich představ
a potřeb, nejlevnější verze brzd (ECO) 16500Kč bez dph, nejdražší 52000 bez
dph, mezi tím je mnoho dalších verzí. Dejte vědět a něco vymyslíme.

Já osobně fakt dám přednost tomu když to někdo schopnej spáchá.Neni čas hrát si s redukcema i když mě to baví :)A hledat kotouče taky zabere čas.
To s těma prachovkama by mě vubec nenapadlo,za to díky :)))
o 25.07.2008, 11:51 | manolo
D2 jsou hodně slušné brzdy i celé podvozky, nevim jestli jsou to cinske kopie ale znam asi 7kluku co jezdi zavody do vrchu a 3 z nich to maji na docela silnych autech. Tak samo mam od nich podvozek a jsem nad miru spokojeny. Importer do cr je pan Koča z Oseku od Plzně, takže s ním se da taky resit.

Co se desek a kotoučů týče tak si myslim, že to jen tak rychle nesjedeš...Potom samozřejmě opět dodavatel a vše znovu...
o 25.07.2008, 11:52 | manolo
v ponděli budu mluvit ještě s panem Válkem z Ostravy, jezdí okruhy BMW M3, ten určo něco dodá. Ted mi tam ladi celou prevodovku na STčko.
o 25.07.2008, 13:42 | manolo
tak mluvil sem s panem Kabrtem z MD Components a mam to domluvene...4 pistek, 330mm, dopredu plus kotouce a desky dozadu, zvetseni prumeru na 300mm 40 000,-
o 25.07.2008, 13:49 | Lucni.konik
..........nj, když sou love, tak to jde rychlejc a snadnějc, že.......
o 25.07.2008, 15:49 | Lukaash
:-) pokud vim, MD je taky bez prachovek...
o 25.07.2008, 18:46 | manolo
prachovky me nezajimaji...to neni muj pripad
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3367 sekund.