Navštíveno 2631x

poradí někdo jaké xenony do Alfy Romeo GTV? Xenony, Bixenony? HiD? Vůbec se v tom nepohybuju....Díky
jelikož má GTV čočku, volil bych klasickou HID sadu od xenonmana...

22.07.2008, 20:01 |
JP Jako TheTimo, normální HID s HB3 paticí. Dálkový bych nechal normální, GTV nesvítí špatně ani s halogenama...

22.07.2008, 20:51 |
zipp jelikož má gtv čočku, volilbych bixenony, ať pořádně vidíš ;-)
OK, rozdíl mezi těma Hidkama a Bixenonama?
S HIDkama budu mít jen "xenon" potkávačky
s Bi-xenon budu mít i dálkové?
když už, tak už....takže bych raději pro obojí....
vec se ma asi tak,
bixenon - nutnost rozebrat celou lampu a implantovat cocku dle moznosti a volneho mista
funkce potkavaci a dalkova xenon preklapveni uvnitr cocky
xenon misto klasicke zarovky bez nutnosti zasahu do lamp funkce stejne jen absence dalkoveho xenonu
tak asi bych šel do Xenonu.....
co je teda ta HIDka?
HIDka je přestavbová sada, kdy nezasahuješ do lampy jako takové a kdykoliv se můžeš vrátit zpět na klasickou žárovku, sada je prakticky plug and play, čili to zvládneš namontovat sám nebo u Dana, jediný co budeš muset řešit je to, kam umístíš ballast...
tak mne teď napadlo, kdyby se tam dala jedna sada i do dálkovejch, tak by to čistě tereticky taky fungovalo,ne?! Přeci ta parabola v dálkovým na to je uzpůsobená,ne??
Thomas: fungovalo, ale nedovedu si představit, co by to znamenalo pro elektriku v autě ...
TheTimo: proč? xenon má menší spotřebu,ne?

23.07.2008, 15:00 |
fredy jasnačka, xenon snad žere 35w takže si to můžeš dát třeba i do blinkrůů
To zapínání a vypínání dálkových by nevydrželi trafa. Odešli by brzo. Proto je vyvinut bi-xenon, kde se šmejká clona.
Kdyby někdo chtěl, mám doma Automotive bi-xenon mechanismy. Domluva eventuelně po emailu.
přesně jsem to myslel jako Lucni.kobylka, jednak trafa a jedna že xenon se rozsvicuje postupně, takže to pak docela někdy u dálkovejch ztráci smysl...
no jo vlastně, pravdu díte.... ;-) to mne nenapadlo tohle... Jinak doma bixenony mám taky, z VW..