Navštíveno 3292x

..jen ty červený bubny tomu moc nesluší
ty bubny ještě dejme tomu..... ale ty kola chtěj aspon o 2" víc
Seškrábat barvu z bubnů, nebo dát jinou, vyškubat lišty, nárazníky a kliky do barvy, zrdcátka asi taky a bude to pěkné.
kola celkem chválím, ale možná by to sneslo ještě o číslo větší velikost. Ta guma má vysoký profil a myslím, ře 16" v 45profilu by bylo dobré.
Velikost kol je dobrá,nemá smysl z toho dělat drncáka,na našich silnicích je to pak utrpení, zvlášť ve starších autech.
jazzman: bylo by to zajímavé, ale takhle o nechám, nemá´m v plánu jiný úpravy.:-)
Vencaf záleží na profilu gumy. Ten je stejný/podobný u 16" 205/50 jako u 13", nebo 14" 175(185)/60. Rozdíl je v tom, že v šestnáctce ti kolo do té díry nespadne celé.
to mozna jo,ale kdyz na tohle das 205/50/16, tak by to byl trosku ulet,ne? pokud by se to tam vubec vlezlo. a kdyby se tam dalo 195/45/16 aby to vypadalo dobre, tak bude vyklepany jak startka...

21.07.2008, 14:43 |
Boris Vypadá zachovale !!!
Kola k sérii myslím pěkné možná o 1" víc ale dobrý...
Majk-fox jukni na www.renault19.cz

21.07.2008, 15:14 |
Lefi nemastné/neslané/malé :)
zachovalá seriovka, ty kola k tomu sednou...
kola pěkný hodí se k autu tak jak je. Auto se mi líbí víc jak nějaká laminátová Hrůza
vzhledem k tomu, že celý auto je ponecháno v seriovém stavu, tak je to slušná volba... možná jen dát lehce dolů...

21.07.2008, 17:21 |
Kesam Nevim co mate proti tem barvam na bubnech a trmenech lepši než hnusné zrezlé.kola dobry pekna zachovalá kára.
sundat samolepku ze zadního okna a je na světe hodně pěkná/zachovalá R19...
jinak jako pepíno a šlaušek.

21.07.2008, 18:47 |
sk8ty Nádhernej lak,novej??Jinak taky jsem sedlal R 19,ale 16V....Nostalgie,mám na něj super vzpomínky
Slušej mu a máš to v pěknym stavu,to už se moc nevidí...

21.07.2008, 22:17 |
zipp pěknej rencek :-) až na ty červený bubny, to je děs běs!!!
Nepáči. A dostali ma "zrdcátka" :oD
pěkný a kompaktní ... lepší nemastné a neslané než zprasené a hnusné ;-)

22.07.2008, 10:09 |
Lefi Tarrance : ty vole většinou si nekupuješ zprasené liťaky...přemýšlej
Lefi: myslíš, že fungl novejma kolama se nadá zprasit vzhled auta? ... přemýšlej ;-)
Lak je origo. Jinak děkujem za pochvaly Devatenáctka si to zaslouží, je to sice ,,jen" 1.9 diesel a bez turba ale nikdy mě nikde nenechala a všechno funguje,jak má, vepředu původní tlumiče původní spojka, která má už 170 000, ale zatím drží. A je to i pohodlný a dokud bude tak nějak v kupě, tak si ji nechám:-)
pekny a myslim ze palcu je akorat ;o)