Navštíveno 3017x

Lze nejakym zpusobem dopsat do TP napr. narazniky, umisteni zadni SPZ dole v narazniku atd.???
Dokaze to nekdo nebo jak to jde dopsat??
Diky....

20.07.2008, 23:36 |
maxov spasitel tím myslel ne žadny lamino shitky,ale upravovany originaly ruznym zpusobem,že se zachová i příčka v narazníku atd,vše plast...
a SPZ místo ve víku kufru je v zadním narazníku + má i osvětlení(ma spoustu aut),jen u tohoto vozu je na víku v originale

21.07.2008, 17:22 |
Kesam Jako koždopadne počitej že to bude stát pěknej ranec :-) zkus treba nejak kontaktovat Coopra jak mel tu astru flip flop ten to ma v TP možná všechno.
Myslel jsem to jako vseobecne jestli je to treba realne...
Reálné to je,ale musíš mít na vše homologaci a potvrzení od zastoupení,že to povoluje a to je někdy dost velkej problém...Ale všechno jde,když se chce :o)

22.07.2008, 11:10 |
Kesam SpasitelKlokanu:No realne to je ja jsem volal do forda tam me odkazaly nekam do prahy kde to homologujou jako ford a povidal mi tam 5 000kč za jednu upravu tak jsem rekl že tolik nemam :)
Známej také potřeboval zapsat spoustu věcí do TP, ale to by musel do skušebny, za těžkej ranec, co se týkalo kol atd.
Tak že to udělal asi nejjednodušeji jak to u něho bylo možné a to tak, že má známého v DE, přepsal na něj auto, veškeré úpravy se zapsali v DE a pak si to zase nechal napsat na sebe a bylo :o)

22.07.2008, 15:47 |
Kesam Fridom: v DE to maji jednoduši no co jsem slyšel od šmouly jak ma lupo a fabii.
ale ani v DE to neni zadarmo ;-)

22.07.2008, 18:45 |
Long Jj i v DE si to nechaj zaplatit, ale system jednotlivejch zkusebnich techniku s plnou pravomoci pod TÜV je docela chytre udelany a pri dobrejch kontaktech jde vsechno.
minulej tejden me predjel otuzenej G4 (cerny okna, vyvaleny kola, lauf uprostred a pod) a za chvilku stal se soudruhama v druznem hovoru, kdyz jsem jel za hodinu zpatky byl na odtahovce a akorat odjizdeli, docela me to prekvapilo, asi nebyl presvedcivej recnik :-))

22.07.2008, 23:13 |
BALI v DE za to chtěj 30 euro jestli se nepletu a stejnej system maj nebo budou mít i slováci...nedávno jsem o tom četl
tak ta příhodka s Golfíkem je úsměvná :-D
30 euro to neni tolik.
Fridom: Co vsechno Mu zapsaly??
Me nekdo rikal ze je zkusebna i v CB ale pry cca 30-50tis za zapsani uprav...
BALI: ja si myslim, ze se pletes, jestli jsem dobre poslouchal, tak Smloula (modra Fabia) za zapsani brzd, kol, motoru dal 600€....
SpasitelKlokanu: Přesně nevím co vše mu zapsaly, měl nějaké extremě velké kola a dával mnohem silnější motor, jiné brzdy a podvozek.
Na kolik ho to vše vyšlo netušim, pro něj bylo podstatné že to šlo, pač u nás mu to nechtěl nikdo udělat.
Fridom: myslis ze by jsi dokazal zjistit na co by to vyslo??
Dik...
SpasitelKlokanu: Nevím kdy se s nim uvidím, ale pokusim se zjistit.
Ale co bych viděl jako věčí probém, tak to, aby si našel někoho známého z DE, kdo by si to auto napsal na sebe, nechal zapsat změny a pak ho napsal zase na tebe.