Navštíveno 3661x

18.07.2008, 18:25 |
Drtič Dopadne to tak, že Mastin pujde do šopy pro dupné světla z Golfa, zakopne o převařený disk ze Škody 100 a rozsekne si hlavu o hyperWRC křídlo
Buďto to dopadne dobře a nechá jí v originále a nebo to dopadne špatně, pokud to dodělá :-)

18.07.2008, 18:32 |
Skury Nebo to nedodělá a zapadne do zapomnění... :) Radši bych byl pro to, aby nebral do ruky flexu a raději si sednul někam do kouta...

18.07.2008, 18:46 |
Kesam Už když koukám na to auto tak at začne od spodku jelikož to mam tedka doma rozřezané nikoliv rozebrané protože to ani rozebrat nejde 87 rok a jestli jsem tam z 14 šroubu povolil 4 tak je to hodne:-) (pani to privezla že to nechce dat pryč at tam koupim vše nove mela zlomené rameno spiš přehnile :-) ) Ty svetla to bude asi ne moc pekne.
Nevim a ani to asi nechci vidět. Já nevim proč, ale mam dojem, že poslední dobou jsou majitelé stodvacítek jenom magoři, protože co vidim na silnicích za zubožený chudinky, to je hrůza. Samozřejmě, že se tim nechci nikoho dotknout, ale některý výtvory jsou slušný peklo.
bude to humus aneb jako drtič a party_boy . . . . . . .
Chlape ty jseš snad masochysta....
bude to škodovkář's style

18.07.2008, 20:14 |
Prady Ty vole další peklostroj, ty lidi fakt nemaj někdy soudnost, nebo zaspali dobu... jestli si myslej, že když na šáde namlátěj kladivem světla z golfa u budou frajermistři na sraze, tak to se silně pletou.....
To nemůže dopadnout dobře...

19.07.2008, 02:22 |
ruffrider | Upraveno: 2008-07-19 02:23:29
kdyby radši udělal pořádnou repas a na tohle se v...
Zmastin-design
jako Prady,mex777,ruffrider...

19.07.2008, 11:05 |
Kesam A co jsem byl dneska v mototechne tak na to už nic nedelaj jenom polaci a čina a ty už na to také serou.Dneska mi tam týpek povidal že jim prej už dochazi veci už i na favority :-) Takže jenom vrakače a to je vyměna šrot za šrot.Tak stare auto nema cenu vubec dělat.
Ono uz to asi dopadlo, kdyz je to rok a pul stary. Za pul roku nedostane technickou a odveze to do srotu =o)

19.07.2008, 11:06 |
Kesam ruffrider :těžko pořadná repas když na to nic nejni :-)
Kes@m: Asi sháníš na špatnejch místech:)
Jinak jako všici,výsledek bude strašný zlo.

19.07.2008, 23:46 |
*DM* Vůbec jen ten nápad je děsnej
Tomu nerozumite, tohle bude postrach tjunik kapu a na silnicich bude mit respekt.
Mišell: Uvítám, pokud dáš odkaz na nějakého spolehlivého dodavatele origo dílů pro řadu 742... Musím tě zklamat, ale nikdo takový už v ČR není a nebude, schánět některé věci je docela dost velký problém. :-/
T#2: Jsem už nějakej ten rok taky na Virtu,vim jak to je:) Já jsem reagoval na to,jak psal že nejsou díly a že docházej věci i na Fáčka...myslel jsem to,že sehnat druhovýrobu není problém,např. OB autodíly tady od nás. O origu jsem nepsal,to je jasný.
Mišell: Tak ono ani druhovýrobních na Š130 toho moc není a pokud je, tak to stojí za ho*no... bohužel.
neneeee,co mu ta šade udělala?

21.07.2008, 17:30 |
Kesam Mišell:Jako když mi prodavač řekne ze to proste nejni že mu to už 5 let nikdo nepřivezl tak se to asi nedela a sehnal jsem jednu nohavici na polosu ktera se valela v mototechne jenom 1 a dal mi ji za 500kč ale jako Bass elit thorn ani hovno proste to nejni oni maji součastku ale už k ni nemaji ostatni věci chápeš museli jsem to nejak dodelavat doma.
Doporucuju lis z kovosrotu ...