Navštíveno 2466x

Nemate nekdo zkusenosti s touto pneu. (225/40 ZR 18) Dal jsem to na auto a je to hlucny jako pneu na nejakym SUV... Jo , beru , ten desing je velice agresivni a ma to velky spalky ,ale zajimalo by me jestli to bude takhle hlucny furt , nebo az to mirne ojedu tak se to ztisi. Jinak me nezbyde nic jinyho nez to prezout do neceho jinyho .

tyhle jsi mi posilal o vikendu respektive H-Honzovi:-)
mám BFgodrich jiného rozměru s jinym vzorkem a nehlučej
Rajdlos dik , ten posledni tam pise ze jsou hlucny. Je to na palici , super vlastnosti kdyz vletis do zatacky vic nez by jsi mel , neutrhnou se ,ale mezi temi 40 do 60 miles to ma takovej hnusnej zvuk z vozovky ze musim dat radio nahlas abych to neslysel.
Prej je to hodne slusna pneuska na sucho, no jsem zvedavej, hlucnost mi nevadi. Ted mi zorvna utekly Yoko A048.
Jinak pak napis kolik jsem dluznej, muzu hned poslat ;-)
Zavolej Honzovi ,ten ma papiry. Polaci meli ze me radost. 16 sad kol, ty tvoje jeste obuty , celkove kolem 400 kilo....
Co se deje ze to posilas ke me? Jste se nepohodli s Matkem? Nerad bych delal kamosovi neco za jeho zady ...
Jo to verim :-) a moc dekuju za poslani, pak se vyrovname, pisnu Honzovi ;]
Petr je bohuzel nezvestnej, nikdo o nem nic nevi :o( Ty taky ne? Nevim jestli je v pohode.
Ja s nim naposledy mluvil , kdyz jsem nakladal posledni kontik ( pred mesicem ), mel mi privezt nejaky veci na poslani , ale rikal do mobilu ze jeste nevi,ze toho nema moc a ze mozna to hodi na Polaky.Ted tam volam a nic.
Zkusim poslat mail jeho pritelkyni , treba vi co se deje...
mel jsem se podivat driv, ale stejne uz jsi mel nakoupeno....
pred necim podobnym bych Te varoval, pac tyhle debilni dezeny proste hlucny jsou. Mel jsem na S2K na zadku neco podobneho, a hucelo to jako ty sipovy pneu co jsou na V3S, od ty doby bych nic takovyho nechtel....
:O//
jeste ze jsem si je neobjednal... taky jsem je chtel.. .:D
na koho z vas se mam obratit pokud bych chtel neco ze statu? myslim kola atd...
Rajdlos : jak dlouho ti to tak chodí od poláků ? . .. . . dou mi už tak dva měsíce brzdy :)
2-3 mesice, trva to i dele
Kluci,prominte,trochu se vtirnu,na kolik vyjde dovoz techto kol z usa,kde stoji 238 dolaru.
Je to muj sen,diky.Jinak pokud by nekdo umel sehnat,tak mam zajem ..rozmer 5x100 17 et45

Polaci me to delaj 1-2 mesice. Zvedli ceny- ted to je 1.25 dollaru za kilo plus 10 dollaru za papiry.Kdyz bude dostatek tuningovejch veci mohli by jsme zase zaplnit malej kontik a mas to v Praze do 3 tydnu.(od nalozeni... ne aby si nekdo myslel ze mu to prijde za 3 tydny od nakupu)
kontik by byl fajn .. . . . popřemejšlim a taky bych se kdyžtak s něčim přidal :)
ja taky bych se pridal...
me kdyztak dejte echo ze zase neco bude...
Oprava = 1.25 za pound , takze 2.50 za kilo. To jsou pocty , kdyz ty metricky miry nepouzivam. Jak jsem psal v predeslem vzkazu bylo to skoro 400 kilo a platil jsem neco kolem $950 s poplatkama .
Ja bych mel taky par vetsich veci do kontasu :-)

23.07.2008, 13:49 |
Mario ja bych do kontasu taky neco mel....