Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Rada podložky

o Navštíveno 2447x o
o 16.07.2008, 21:56 | dewar
Právě jsem našel na e-bay tuto podložku.Docela by se mi hodil tento přechod ze 4*100 na 5*120.Máte s tímto nějaké zkušenosti a nebude to dělat nějaké kraviny co se týče vyvážení??Jestli se to tady již řešilo,tak se omlouvám.A kdo by mi to vyrobil?

foto k příspěvku  od dewar

o 17.07.2008, 11:49 | Venca206
Normálně se vyrábějí i u nás kdyžtak si napiš na :
kohout.petr@seznam.cz je to výrobce z Hradce Králové ceny jsou pěkné..
o 22.07.2008, 11:18 | manolo
radek richtr z klimkovic ted diky teto zmene rozteci poslal felicii pres bok do betonoveho sloupu a feldu docela zrusil...usmikla se mu tahle podlozka na zadnim kole...
o 22.07.2008, 12:10 | Lukaash
manolo ... nejake blizsi info? zajimalo by me, jak se neco takoveho muze stat (pokud je vse dotazene, jak ma) :-) diky

dewar ... teoreticky je to vyvazene, pokud jsou diry rozmistene v jedne ose (jsou) a na pravidelnem mnohouhelniku (jsou)...
o 22.07.2008, 21:01 | BALI
bych se spíš bál těch imbusů tam
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.352 sekund.