Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > ked prsi blbne motor...

o Navštíveno 2786x o
o 15.07.2008, 14:36 | stewe21
Mam feldu 1.6 rv97´,no uz sa mi to dnes stalo druhy krat...siel som od nas do mnichova,je to asi 80km a cely cas husto prsalo po prichode na miesto mi zacal blbnut najskor volnobeh a potom zacaly vynechavat valce 4,3,2 a tak hore-dolu,potom zdochlo a nic. Auto som odstavyl pred firmou tak aby na kapotu neprsalo a po asi 3hodkach som to siel skusit a chytilo,medzitym uz dazd trocha povolil. Prestalo prsat, a auto islo zasa normalne. Na ceste domov na dialnici zasa dazd,prisiel som domov a uz to zacinalo zasa blbnut. pozrel som motor,nikde som nic mokre nenasiel, pre istotu som prekryl rozdelovac a ciastocne motor,ze ci ked pridem domov neuvidim niekde mokry flak od vody,ale nic! Fakt netusim co to moze byt...

o 15.07.2008, 15:05 | CervinVega
podivej se, jestli ti pri tom netlakuje nadrz (kdyz bude ten motor mit problem), poznas to, ze pri otevreni vicka od nadrze to foukne smerem k tobe (spravne to ma vzduch nasat dovnitr)... jednoduche reseni je pak do vicka vyvrtat 1-2mm dirku a nic kolem neresit... ma to co delat s odvzdusnenim nadrze, v kostce ti palivove cerpadlo vratnou vetvi natlakuje nadrz do te miry, ze uz pak nemuze tlacit benzin pro motor a tim padem to zacne takhle blbe jet az to nakonec chcipne a nejde nastartovat...
o 15.07.2008, 15:10 | stewe21
...a mozes mi vysvetlit preco to robi iba ked prsi??
o 15.07.2008, 15:12 | CervinVega
nevim, asi zmena tlaku? jsou veci co je mozna lepsi neresit, ale pokud ti to tlakuje nadrz, pomuze ti co jsem napsal, ver mi :-)
o 15.07.2008, 16:05 | pov
kabely, vicko, palec, bud to probiji(ve vlhku to tela tenhle bordel) nebo se di dostava vlhkost do rozdelovace
o 15.07.2008, 17:31 | Draxx
Presne tohle mi delal favorit - v desti proste zacal "kaslat" az to zdechlo.Vsechno bylo vzdycky suchy. Nikdy sem neprisel na to proc to tak je :)
o 15.07.2008, 17:39 | stewe21
jojo...u mna je tiez vsetko suche a aj tak to zacne robit. Fakt neviem...
o 15.07.2008, 17:42 | dolph
mam uplne stejny problem u feldy 1,3Mpi ... zkusim to co pise cervinvega...u nas porad prsi a uz me to se*e.. 3dny uz se stim autem neda jezdit..
a pritru se s jednim dotazem : nevim ja to napsat aby to nekdo pochopil ale kdyz jedu tak nemuzu drzet stejne otacky treba pri 90hm/h 2100ot.. auto strati "vykon" zacne se dusit a prestava jet ikdyz tam je porad 2100ot.. musim podradit vyhulit to a rozjet to alespon na 120kmh a neco pres 3000ot.. to same dela i na ctyrku trojku dvojku i jednicku.. proste nesmim jet delsi dobu (max minutu) na stejne otacky..
o 15.07.2008, 23:22 | Rocco.
Taky mi felina za mokra blbne ...
Koupil jsem uplně všechno, čim by to mohlo bejt a dělá to furt... tak na to už se*u :))
o 16.07.2008, 09:06 | Daniela
Možná byste měli vyměnit auto.:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3156 sekund.