Navštíveno 2991x

tak z nudy jsem si udělal toto, ta tyč mě už tam štvala..

14.07.2008, 21:32 |
Komba Nic novýho,to mam taky :D...né ale musim fakt říct že to je dobrá vychytávka.Nemusíš pořád zvedat tu packu,i když já mam 205.Akorát mě naštve,když k tomu někdo přijde a neví o tom a pere se stim tlumičem
to jsem měl taky na golfíkoj. Akorád to byly asi hodně silný tlumiče,nebo nevím, protože jednou když otevíral kapotu kámoš, tak mu málem nafackovala, protože to nečekal a nevěděl že tam jsou.. :-)))
jj ale tohle nené okopírované od ničeho, prostě moje výměry, jak to udělat aby to nikde neškrtalo, jak přichytit šroubky na držení pístnic a to bez použití svářečky, nebyla to prdel ale výsledek je fajn..
dát to do ůrovně aby se nezohýbala kapota, aby bylo dostatečné otevření, pístnice jsou použity z octavie 5 dveře:-)

14.07.2008, 21:49 |
kucik No mylsim,že jednodušší by bylo koupit už rovnou na golfa určený na kapotu,nemusel bys nikde nic vrtet ani vymýšlet a navíc jsou na kapotu přímo počítaný,ty z kufru musí mít mnohem větší sílu.Ale tak když se ti s tím chtělo drbat,tak proč ne:-)
nemám na to abych dal za tu sadu takový prachy.. jen práce a splní to tu samou funkci jako ty drahý svině... když se mi doma ty pístnice váleli tak proč to nezkusit...
Unihero: a jo no jo, ty je máš uchycený ůplně jinde než jsou ty originál...... sorry toho jsem si před tím nevšiml... ;-)
to Thomas: tyhle jsou z pátých dveří z octy, jsou trochu delší než jsi je měl na golfíkovi:-) ted jsem na ně koukal a od autostyle 590 kč pár a od bonratha 2420kč pár...:-)
no jo, mě stály tenkráte myslím 1000 a byli chromovaný.... a je fakt že byli kratší...
Dobrej nápad. Já už mám doma asi 3 měsíce sadu pro moje auto,ale ještě jsem se k tomu nedokopal:)
aha, já si řikal přoč si dával rozpěrnou tyč pryč a ty si tam dal plynáče :)

15.07.2008, 06:45 |
Kesam Take se na to chystam.Pekny.
toš také to mám na autě.. je to lepší než ta tyčka :-D víc místa... víc efektu.. ale instalace byla zajímavááá!!!! for Mišell taky sem měl sadu pro moje auto.. a nesedělo to.. pak se nějak ovzy.. zajmalo by mě jestli je budeš upravovat jako já :-)
slimsterD: Určitě to budu upravovat,protože jsem to předběžně zkoušel a sedělo to sotva do jedný díry:)
hezký,taky to mám v plánu...