Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Stavitelný podvozek-rada

o Navštíveno 2681x o
o 14.07.2008, 15:54 | DaNNy
Pořídil jsem si výškově i tuhostně stavitelný podvozek od Weiteca, už ho mám na autě a tudíž pojedu na geometrii. Nemám to ale ještě úplně přesně nastavené, tak když se udělá geometrie, odklony, zbíhavost a pak si to přesně nastavím jak to chci mít vysoko, nebudu muset pak jet znovu na geometrii?? Nerozhodí se to tim zase?
Nemáte nekdo podobný podvozek nebo jak jste to udělali vy??
Teď to nemůžu nastavit, protože je to fakt dost rozhozený a budu rád, když s tim dojedu na tu geometrii...
Díky za vaše rady

o 14.07.2008, 18:48 | Katy
no otazka o kolik cm s tim chces pak hybat.
tak 1cm to snese... jinak bys mel jet na geosku znova. Si to nastav uz ted jak to chces a je to.. akorat abys na tu geosku najel :)))
aspon takove info mam ja, kdyz jsme resila neco podobne.
o 14.07.2008, 20:12 | DaNNy
Díky za radu. Jak jsi to nastavovala ty?? snizila jsi a pak jsi to jela projet jestli ok nebo pak pripadne doladit a zase projet?? Nejdriv se nastavuje výška nebo tuhost?? Nemám k tomu návod, nidky jsem takový podvozek neměl, tak tápu...
o 14.07.2008, 22:04 | Katy | Upraveno: 2008-07-14 22:05:04
jelikoz jsem davala podvozek pred zimou a jeste u kamose kde jsem auto nechavala delsi dobu a delal mi i geosku tak nevim... pak jsem si to akorat doma shodila dle sebe... a to byly tak 2cm niz,geosku uz jsem neresila. Ale co nastavis driv, si je mysilm jedno... navic tu tuhost si muzes stelovat klidne kazdy den. A projet?no...ja mam vse na doraz..takze neni co zkouset,pac to tak chci:)
o 15.07.2008, 12:13 | Vasekkch
ne u každého auta jde tuhost štelovat každý den ;) Ale u pola to tak jde.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3205 sekund.