Navštíveno 2757x

netušíte z jakýho auta resp lépe řečeno aut vyčorovat olej chladič ? potřebuju dochladit pár automatů a než to objednám z USA tak to upečou, může to bejt z differáku, skříně, posilovače apod to je mi fuk, nemusí mít čerpadlo stačí jen core s přívodem a odvodem kapaliny a nějakou rozumnou velikost, jestli to bude tenkej čtverec, širokej kvádr a nebo uzkej dlouhej to mi je fakt putna už si nějak poradím, tady na fotce je třeba ukázaný jak sem použil chladič posilovače z STS a nacpal sem ho na C6 na špajz. Nicméně hodně se mi líbil co měl kdysi Ondra na M6, nevím už z jakýho báva byl ale vypadalo to jak kdyby někdo odřízl 5 cm vodorovně z klasickýho vodního chladiče ...

ja se sem na brouka daval chladic oleje z mercedesu piana... Ma to tvar "hranolky" a spokojenost
jak ti říkal Nismo , koukni na 200sx club tam to prej lidi vyhazujou .
a jak sem řikal bláznovi at ti napíše...... :) mu písni ty to bude možná rychlejší :)
takhle to je na dvoukile......

tak tohle přeswně mám, takže ještě tak 3x bych to užil + potřebuju něco většího na špajz u Z06
on neni tak malej v reálu :) je to hranolka prostě :)
Tak ta v tom mercrdesu je aktivni plochy tak cca jak spztka a na hloubku tak 15cm
jj je tam určo větší ale zase se to bude blbe shánět..... z S13 se sežene jak prd ale je poloviční :)
je jich docela dost shanime je na brouky kdyz delame vetsi motory... Ale nevim jestli se daj sehnat i new
jestly jich je dost tak vrakáč jasná volba ale že to je MB Tak si myslim že to bude stát víc než spešl z eBay.....
me ten muj stal v exkluzivnim stavu 1250,- ;-)
za to by člověk měl exkluzivní u ebay novej :)
vyrobit novej... to neni problem ne?
[ Link ]

14.07.2008, 00:57 |
m1tv mrkni nekde na vrakarne ma ho i renault espace 2,2dti je tam zhruba 20x20cm určo je bez čerpadla
ten mrňous z toho bmw - nebyl to olejovej chladič z motoru 2,5 TDS? To byl takovej mrňous...
pokud chces nejakej vetsi... podivej se po nejakym do nakladaku... to by ti melo stacit...

14.07.2008, 14:56 |
Shr3k Co německý Racimex, tam by sis nevybral?
[ Link ]
saab 9000,ma podlouhlej šířka cca spz.kdyžtak se mužu poptat v sobírně :)