Navštíveno 3082x

v bzke dobe zase budu mit skladem par novinek jako kompeltni xenon sadu vc cocek a angel eyes :-)
z poslednich zprav, jsem se dozvedel ze cinska produkce u starteru dosahuje uz vetsi kvality nez osram coz me docela prekvapuje asi nas ta cina jednou pravalcuje

redukce na bmw e46

cinska produkce nezna hranic :-)

privezu par sad pro narocne, chce mit nekdo oprvadu znackove sady

ty xenony s angel eyes nevypadaj špatně... ;-)

10.07.2008, 17:39 |
Kesam Thomas987: To ne no.

10.07.2008, 17:47 |
trlon hézky. něco na imprezu 94rv nebylo by? čirý předek i xenony?

10.07.2008, 18:08 |
cira Za kolik bude ta sada s tema angel eyes?
jakmile bude cena stanovena budete informovani

10.07.2008, 20:50 |
Pekys co je to redukce k bwm e46? nějakej čínskej prototyp? :o)
Jinak, jak je to velký? Ty AE kroužky mi připadaj dost malý takhle z obrázku.
k cemu by asi tak mohla slouzit ta redukce :-), no treba proto aby se dala dat do svetla hid h7 zarovka bez nutnosti zasahu do svetlometu
bude sa ta čočková sada dělat i jako bixenon?
podle info co mam by se melo jednat o bixenon uvidime jak to bude

11.07.2008, 08:53 |
Pekys to bylo na to BWM e46 (ne BMW)...redukce je mi jasná ;o)
jak je to velký ten kroužek?
jakmile budu mit veci v ruce rad poskytnu blize informaci a rozmery, ted jen na co se muzete tesit v nasi nabidce
ahoj dělal jsi nekdy světla na B5, jde mi o to že to není čirá optika jak se to da vyřešit díky
mario007: myslim že to jde.sklo se vybrousí od těch čar a to by neměl bejt problém.xenonman to má i na fotkách na tej jeho stránce co tu někde psal.
b5 ma plexi, takze to moc nejde, neb je to hodne narocne vyplati se spis koupit dneska cela svetla

11.07.2008, 14:38 |
Fipo hooodně zajimavé...každopádně teď jsem koukal a začaly se prodávat i nějaké digitální ballasty...je to jen reklamní trik nebo je to nějaká novinka?
digitalni balast neni zadna novinka je to vec stara tak 1 rok mam také v nabidce