Navštíveno 3297x

Nevite o nekom kdo by potahl strechu konkretne Hardtop karbonovou folii (imitace)? chtel jsem to nechat potahnout pravym karbonem, bohuzel je to asi neuskutecnitelne.
Diky
taky jsem chtěl tuhle folii na kapotu a už mi to tu rozmluvili :o)
no kdysi jsem chtěl takhle udělat kapotu na Civicu, ale nikdo se k tomu pořádně neměl ... a kamarád co dělá v reklamce, tak byl schopnej sehnat folii za cca 2800,-
a lakování by vyšlo na litr
jde o to ze mam zadni vrata karbon, kapotu karbon, proste chci horejsek auta, aby byl stejnej :-) Ale jeste je v zaloze jedna firma, co potahuje karbonem.
mozna bych vedel.... zitra se zeptam... ale myslim ze by to slo... je z kladna..

08.07.2008, 21:41 |
kucik www.trieste.cz tady to dělají i se zárukou

08.07.2008, 22:51 |
Komba

09.07.2008, 00:22 |
FBS 775911909 jmenuje se Zorro
[ Link ] tady maj stránky
ale buď trpělivej, maj termíny na roky dopředu obsazený

09.07.2008, 11:19 |
Shr3k FBS: Slovo "Zorro" bych tu ani snad nepoužíval. :-)

09.07.2008, 16:59 |
TROY Shrek :)

09.07.2008, 17:25 |
FBS Shr3k si sedí na vedení :o)))))

09.07.2008, 18:07 |
Shr3k Já myslel, že lepší by bylo něco ve stylu "Ten jehož jméno nesmí být vysloveno"... ;-)
Je ten nantans lupans tuning modrany co sem dal komba je kamose :)kdyztak se ti muzu Martine zeptat jak na tom s timhle je...
hele... nasel jsem co hledas....
tahle firma to dela, je to carbon, a je to dvoudilny... ale vubec ji neznam....
nejakej spoon nebo co....

replikatori od seibonu nechrapou....

nicmene je to pecka....
hele ten potah bych asi neresil. videl jsem to jak na laminatu, tak na kovu, a po nejaky dobe to zacalo delat neplechu... a to to delala vcelku znama firma,

rajdlos: pripomen se mi na icq pokud nesahnes po tom co tu ukazuje H-Honza.
to protažení až na víko kufru je docela crazy:) jak Z4 coupe:)
Tomas ... pochybuju ze bude chtit davat cca 5k usd (Seibon - Spoon) popr. 3k usd (Seibon - Mugen) za dalsi top
jako Lukaash, nehlede na to ze dalsich 1500USD stoji montazni matros, takze chci stale potah na muj stavajici Hardtop, co mam doma :o)
Tomas: ja tam zkusim napsat a poslat fotku, jak moc je to realne, to potahnout
Co ja vim, myslim, ze kdyby jsme rajdlose chvili ukecavali tak i jo :))Ne delam si prcu, myslel jsem to v pripade kdyby se postestilo to sehnat nekde dobre jak to rajdlos casto umi ze? :)Oki posli tam mail a pak dej vedet co ti napsal, ja bych to pak zkusil pripadne trochu poladit...