Navštíveno 3726x

život je změna (a že já jich za poslední půlrok mám)
P 806, 2.1TD, 7míst, prošpikováno elektrikou od oken, zrcátka bůhvíkam ještě (a už teď je co opravovat), Honda to sice není, ale zase to je moc pohodlný a v lážoplážo jízdním stylu to furt frčí 100-120 aniž bych pozoroval nějaký výrazný změny hluku, třasu apod ...

O_O: pls no comment, já na to časem přijdu sám :o))))

08.07.2008, 06:40 |
hanzz Tohle má jeden kamarád ve verzi Fiat a překvapivě se mu to až na provozní věci nesype. Ale třeba je jenom klikař :)
Knigtey: jj už to je doma, původně měl být Passat kombi, ale jelikož mi vrtali novou studnu, tak musela přijít na řadu levnější varianta ..
je tam pár problému s elektrikou (centrál, dálka k centrálu, tempomat), ale to se snad vyřeší ....
motor bude to same co bylo v Citroenu XM pocitam :) to nebyl špatnej motor.
Máme to tu v práci ve 2.0 benzínu coby Fiat Scudo, hezký posaz, řadící páka krásně po ruce, jede to jak ďas (na užitkový pracovní samohyb) a kupodivu zatím i vše funguje, skepse nepotvrzena...
co to koštuje takovej vozejček?
radek.613: No právě ta řadička u ruky mě odradila od koupě, neb se tam se svým kolenem nevejdu a ač je to MPV, tak vepředu je dost málo místa, prostě se tam sedí jako na židli a pedály se šlapou shora dolů a tak jsem v pr... :-(
Petura: Pěkná volba, možná lépe vybavený jsou Lancie Zeta, nebo Citroën Evasion, ale i tak, 806 good, mě se líbí ty posuvné boční dveře, fakt škoda, že vepředu není tolik místa :-( Tak ať slouží :-)
Tak to mě tam pár cm k řadičce zbývá, takřže gut :-D....
Jen doporučuju, ten motor moc netrápit agresivnější jízdou - u těch 2,1TD rády praskaj hlavy. Líp na tom byli 1,9TD.
Přeci jen je to starší auti a nějaké mouchy mít bude. Dva moji známi toto mají taky a v podání Pug i Cit a bez problému krom normální údržby
Tak držím palec ať slouží !

08.07.2008, 11:51 |
Creams | Upraveno: 2008-07-08 11:53:00
Omlouvám se ! Za dva příspěvky
HIGTY: čoveče já mám 195cm a za volant se vejdu dobře, proto jsem vzal tohle radši než scenic nebo picasso, že tu je víc místa u volantu :o
s těmi pedály s tebou souhlasím, je to dost nezvyk, hlavně spojka ...
Lucni.Konik: no já právě tohle samé slýchal o 1,9td tak proto jsem pořídil 2,1td - ono člověk si nevybre, prostě každý auto má něco ...
Tak to máš dobrý, mám 203 cm, a prostě se tam nohama pod volat nevejdu a vedle volantu mi tam překáží právě ta řadička. Ve scenicu se vejdu v pohodě, nebo Espace 1997-2001 tuším, ten uprostřed nemá nic. V 18-19 letech jsem jezdil v pohodě s Espace 1999, ale dneska se do něj už nevejdu :-(
Na posez si zvykneš, je to návykové a fakt super!
jo, to jo....kdyz das udrzbu, tak bude slouzit. Jinak my doma mame prave 306ku 1,9TD(nalitano pres 500tis.) a taha jako blazen porad. Ale pri koupi jsme tomu nechali vymenit vstriky(800/ks) nechali seridit cerpadlo. Olej menime po cca 8tis.....

08.07.2008, 17:20 |
Hanes měl jsem experta, což je vlatně to samý ale nákladní s vyžší střechou a byl jsem s tím moc spokojenej, po 806ce jsem koukal ale nakonec jsem nekoupil, je to celkem fajn auto, když máš štěstí tak budeš jen jezdit, jako vetšina z nich, až na ty praskající hlavy-ale hlavně u 1.9TD je to spolehlé a prostorné auto.
omfg :-) ale vrtaci souprava na studny se tam vejde, to je fakt :-)
CV: ty woe, kdybys sis nechal kecy na koledu a přijel pomoc kopat :oD ... ba ne, zase trochu přeháním, ale mohl by ses přijet podívat a hlavně zapijem svobodu, páč odedneška za měsíc už svobodný nebudu :oD
koukám, že jde opravdu všechno ...

tím chceš naznačit že zase začneš? :o) takže celolak, lampy, kola... :o) :o)
O_O: no říkal jsem si, že mám konečně auto na který nejde nic sehnat a s jeho tvarama a proporcema nejde nic udělat a tak nebudu v pokušení :o)
nic nebude, má to origo ALU, světla tomu svítěj a lak je už zajetej, tak nebudu naštvanej až na tom objevim další zářez z parkoviště