Navštíveno 4689x

Tak ney jsem odjel na dovolenou tak jsem dostal darecek na rozloucenou
borec na parkovisti couval (nejak moc rychle) a napral me do auta.
na nestesti jsem stal jeste pred obrubnikem takze predek je take trochu posunute protoze auto preskocilo pres obrubnik :-(

i svetla jsou posunute

predni naraznik vyrvane

07.07.2008, 00:10 |
Augi A chytil jsi aspoň toho dobrodruha?
Prdel je dobre posunuta

jj malem jsem ho zabil curaka stal jsem u auta z kamosem a malem nas to jeste prejelo.
Jinak hledam sikovneho klempira kolem Brno???

07.07.2008, 00:20 |
Katy slysela jsem o tom.. to je radost.
ten predek vypada hur.. ale hlavne ze to kola prezila (ten obrubnik).zacvaka to aspon z pojistky pokud nejakou mel ?
no pojistovna to zaplati mam jeste havarku ale sere me to mam rozdelane interier a uz jsem mel skoro hotovo :-(

07.07.2008, 00:37 |
Prady čůrák, já bych mu snad za tohle rozkopal hubu...doufám, žes ho nenechal na suchu
Prady: jasný, rozkopat hubu, usekat ruce a pohřbít za živa. couvnout někomu do auta je horší jak vražda. komu z vás to nikdy neujelo? zaplatí to pojišťovna tak o co jde?

07.07.2008, 03:12 |
FBS Pokud není Kleneex blbej jako že není, tak na tom ještě vydělá, tak taky nevim o co tady jde, je s tim sice sraní, ale znám lidi co žijou jenom z pojistek a nemaj se vůbec špatně :o)
Luke_288 ono to bylo trosku jinak než píšeš dělal pič*viny ještě mezi lidma atd... bylo to o tlamu tak tak že někoho ještě nezramoval...
radost :-/
pak je to proste dement a na tu hubu by potreboval aby se trochu probral...tak at to das rychle do kupy.
LJ: tohle nemůžu tušit, ale myslim, že i tohle musel bejt pro něj trapas slušnej jestli tam nějak machroval...
jj machroval zkousel drivtovat a asi to byl jeho prvni pokus
no a doufam ze me aspon neco zustane na dalsi upgrade audia ;-)
vidíš, eště dobře že tě tuknul :)

07.07.2008, 13:25 |
Kesam čura* to nasere nedavno lak a tedka tohle.
lak byl delan na podzim :-(
to nasere no :(
Ale horší by bylo, kdyby jsi to takhle našel ráno.. a pašák co to udělal by ujel. Tady v Praze se to stává běžně.
no ja to beru na havarku takze je me to docela fuck akorad ted nemusim platit spoluucast
jaký má smysl dávat to na havárku, když to mohlo jít z jeho povinnýho?!
nechce se me dohadovat z jeho pojistovnou kvuli amortizace atd a navic on ma podnikatelskou tak je snad nejhorsi
potom at si to vyridi moja pojistovna z jeho to uz je me fuck hlavne at se nemusim dohadovat z cizi pojistovnou
Jaký dohadování? Zajdeš tam,sepíšeš formulář,pak si to někdo přijede nafotit a počkáš si na peníze. Amortizace se až tak neboj,mě před zimou nabořil jeden týpek,odneslo to jen světlo,blatník,nárazník a dostal jsem slušný bankovky.
mišell: amortizace bych se bal pac tohle neni nejnovejsi auto a zadna pojistovna ti nezapolati cenu novych original dilu ale podle stari jen urcite procenta, tady se bude jednat neco kolem 65 procent z ceny novych originalnich dilu coz neni zrovna nejvic. Pak musi clovek hledat i to co tam bylo aby se to vyplatilo a nejlepe sepsat ze do laku pujde pomalu pul auta
Nemůžu pomoct se nezeptat jestli se ti to nestalo u hřbitova ve čtvrtek...tam je tohle na denním pořádku,a proto mě tam už nikdo nedotáhne ani párem volů:)))

07.07.2008, 19:19 |
kucik Tak to nezávidim,člověk si s tím dá práci a pak to nějaký blbec zničí,tvou snahu ti ani pojišťovna nezaplatí

07.07.2008, 21:03 |
Rudi Nejlepší je to nechat na servisu, ať si zařídí všechno podle sebe, že ty chceš mít v cajku auto a nechceš nic doplácet.

07.07.2008, 21:28 |
swep kamos po podobne prihode vyryzoval z pojistovny opravu a jeste mu zbylo na celolak :) takze nakonec byl stastny ze ho typek tuknul
JEstli můžu poradit tak příště vymaž poznávačku na všech fotkách :D A jinak hodně štěstí s opravou ;)
No normálně bych se ptal proč mazat, ale když už ta snaha byla na prvních dvou fotkách:-D

08.07.2008, 11:22 |
Zan BMW_318IS: Amortizace se uplatnuje 30% nebo 50% z ceny nových dílů.
to já bych se zeptal, proč mazat RZ z fotek?
kua tak to je smůla, doufám že s toho bude alespoň něco málo navíc.
Luke_288: Řekl bych že svůj důvod to má :o)

08.07.2008, 22:54 |
Daryl (A)
mne by taky zajimal duvod :)
aby me nikdo nepoznal

Dobrý, tak už víme, že mazání RZ z fotek má svůj důvod, nicméně pořád nikdo nenapsal jakej. mě nějak nic nenapadá. si myslíte, že podle RZ a fotky někdo vaše auto dohledá a čorne?

09.07.2008, 16:14 |
Kesam Luke_288. No prej se to delo na WV clubu :-) nevim me se zda byt zbytecne mazat čislo.
Ale tak jasně že jde dohledat podle RZ, ale přijde mi to zbytečný...dokážu si představit, že si třeba takhle někdo vytipuje muziku, popř. kola atd...ale pořád se s tím motáme po srazech a taky i občas jezdíme po městě, takže mi to přijde absolutně bezpředmětný:-)

10.07.2008, 11:09 |
Kesam kamil306:Take se mi to zdá bejt zbytečne.
uz sleduju jen obcasne prispevky (vice mene s Ford tematikou) avsak toto je nechut a smutek zaroven !
TED dobre zvaz jestli rovnat, varit, lakovat, . . .
nebo prodat koupit nebourane a zacit znova.
Nevim jak moc je vse "hejbnuty"