Navštíveno 6670x

04.07.2008, 15:01 |
clown asi vi, po kom ma motor a vi jak s nim kdo zachazel :o)
zvuk pekny, aspon tomu nedelaj ostudu jako ty co maj ty zehlicky co muzou max 120 po D1 :o)
žehlička je hezká leda na parádu nebo na plaťák...... :)
Už jsem viděl, to je moje krevní skupina :)

04.07.2008, 15:15 |
Mááša jede mu to hezky.. těch 500Hp pod kapotou je znát :o) a zvuk taky pěknej ...

04.07.2008, 15:18 |
Syrup zvuk peknej?:-)) me to pripomina strunovku kdyz sekam travu na chate... :-D ale zrychluje mu to teda pekelne

04.07.2008, 16:07 |
Alííí Syrup: :oDDDDDDDDDDDD LOL
jede hezky...... :-))) co to v tom je za motor kur... :-O

04.07.2008, 16:20 |
Kesam Jak formulka :-)
co by za motor...... předpokládám 1,6VTEC co jinýho by tam asi mělo bejt :) akorát samozřejmě turbo, vstřiky, ecu, IC, svody , vejfuk , pumpa, písty, ojnice, setrvák , vačky atd je všechno jiný :)

04.07.2008, 17:53 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-07-04 17:58:29
víc se mi líbí teda maratův civic.....
Tuner2 : nechápu co to je za pojem "jde to i u nás" ...... spíš bys měl napsat "většina čechů na to nemá peníze" ....... neb s každym autem se daj dělat věci ale chce to peníze...... já počítal co by mě vyšlo kopnout tu 240sx na nějakejch 300-350bhp a se všim co by bylo motor sem se dostal na 45tis ale prostě nemám volnejch 45tis :)

04.07.2008, 18:08 |
MaxxT to muselo stat penez.. :-D
jj jede to pěkně...s 1.6 vtec se daj dělat divoký veci,takhle pak něják vypadá motor s 450hp... Mám sen že ho jednou šupnu do svojí Prelude:)))))

Myslel jsem to tak, že to není žádná senzace a že Marat má takhle výkonou 1,6tku už nějaký ten pátek :-)
hmm, jede to hezky.... to by mě zajímalo kolik tak přibližně to stojí peněz tohle do toho motoru narvat

04.07.2008, 18:30 |
Syrup jj, to musi bejt super. 1.6ka s 450ti konema, to ten motor vydrzi fakt asi hodne dlouhou dobu :-D

04.07.2008, 19:25 |
imax ten moderator na to videu jiste vi o cem mluvi, ze pri honda CRV :)))
ebeerman : jj, nápodobně akorát mířim krapet vejš :)
Tuner2: jasný nedělám z toho senzaci, jen řikám že je roztomilý a hezkej zvuk :)
Thomas : ..... záleží co tam všechno má ale počítej tak 100k
Syrup : divil by ses ale největší problém je to jen naladit tem motor pak drží naprosto vpohodě , marat by ti moh povídat...... zníčil dva motory než to odladil :)
Jednoho civika v turbu meli nejaci polaci na poslednich Mimonskejch valkach a vyhrali vsechny sprinty. Ja jsem proti nim jel jen tak a nez jsem dal za 3, tak on uz byl na konci.
Takovej zluto cernej, najdu fotky az budu doma.
by mě zajímalo jak se ladí na klasickej motor turbo.....nebo spíš bych chtěl bejt u toho... ;-)
neni to nic easy je to alchimie ale je to vpodstatě hrozně jednoduchý....... u kompresoru je to mnohem jednodužší....... u turba horší ale dneska už k tomu jsou moc dobrý pomůcky třebas od HKS apod.....
já jsem zrovna dopájel ECU.....sem zvědavej jestly zejtra nastartuju :D

05.07.2008, 12:15 |
Mááša chlapci se toho nebojej.. ale tohle už je moc ... :D
no hezký pěkně.......jede jim to hezky no... :-)))

05.07.2008, 18:21 |
JP Trošku zrychlený ne?:)
ty voe tak to druhy video uz je fakt moc...jenom jsem cekal kdy nekoho trefi...
Kurňa, to nevim, jak moje Felišunka stíhá:oD Psychopati:op
jako tappaja :)))) 200 procent hadr :)
tjn taky se mi to zda zrychleny a navic na takovech silnicich se jim to machruje.
Poslal bych je sem na nase :D v kazde zatacce dira jak sfin to bych je chtel videt :D
jo a když už tam vyjímečně není díra, tak tam je "chčiju-bliju" (štěrk) ;-)))
skodovkar: njn ale fobia ma taky hezky zvuk

09.07.2008, 14:35 |
fredy no jestli mě paměť neklame tak marat do toho CRX dal mnohem více než 100k
Kdyby nekdo chtel tak kamarad mi nabizel turbokit na vti

mikevr6: a co za něj chce?
ti dam kontakt-vlada 777890381