Navštíveno 3548x

jasný že to chce dolu ale líbí/nelíbí ? :)ale byly za fajn price tak nešlo to nevzít :)
mě docela i líbí a oproti origo kanáldeklum to je docela pokrok :)
jsou to 7x17 s 214/45/ZR17

Jsou pěkný,ale na můj vkus moc paprsků:)Moc tohle auto neznám,ale jak by vypadalo s SPZ přední o patro níž?:)btw ke kolům nebyly všechny středový krytky?:)
no , jak jsem ti říkal , chce to snížit , pak už jen trocha toho výkonu a dobrý :)
spz níž , to máš někde určo foto starého 200sx , jen chudák SPZ docela trpěla při parkování k obrubníku :)
jj, SPZ níž pude ještě jsem se k tomu nedostal :) na parkování dlabu, čim víc se ojebe tim líp :)
středová krytka jedna chyběla ale to se nějak udělá :)

27.06.2008, 00:07 |
koren me moc ne, ale to bude tim ze 200 je na foceni blby auto, takze v realu to bude OK
btw kdo uhodne z ceho pochazej?
pro představu jak sem to měl na starym (to mělo motor)
:)

já :) Myšivbuši asi Galant
jj, můžete si hádat z čeho jsou...... středy vidět nejdou naštěstí ale i tak to asi nebude moc složitý hádání :)
A na kolik vyšla ta červená kráska? Jakej tomá výkon? najeto? rok?

27.06.2008, 00:20 |
Rudi Mari - je tu na to téma.
Kola tomu fakt slušej!
už sem to tady někde psal....... je to pro Powerovou takže 240SX bez turba takž jen 143hp 2,4L motor , rok asi 90 a klasika cena 37.. . . . . je fakt že s tim výkonem je třeba něco udělat, je to fakt špatný :)
nechápu mária jak s tim moh jezdit..... ač měl KA24DE a tohle je jen KA24E takže 12V místo 16V ale propastnej rozdíl tam nečekám :)
jinak samozřejmě kola galant no, japonská rozteč 114,3 :)

jo najeto....... pokud to ukazuje ten tacho jako že občas se nějak zadrhne to počítadýlko tak ted 122tis mil :)
jj, vím,že si něco sháněl,ale už mi uniklo co si nakonec koupil. Ten lak je fakt krásnej a celkově vypadá,že byla opečovávanej. Zevnitř je taky takhle zachovalý? Ten lak si nechal rozleštit nebo už si to takhle koupil?
sorry, tak to tu nebudu zasírat

27.06.2008, 00:24 |
Kamil mě se líbí, až se to sníží a hodí spzka dolů, tak to bude paráda ;-)

27.06.2008, 00:25 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-06-27 00:26:33
MaRi : tady to máš...... lak docela ujde, nicméně auto už je po laku zjevně........ celkově to auto je v docela dobrym stavu což zrovna S13 tady nebejvaj . . . :)
[ Link ]

27.06.2008, 00:58 |
koren galant sport edition, koukam ze moc tezky to nebylo:-D

27.06.2008, 01:22 |
Syrup pekny covece, ty kola tomu docela seknou! a co ten muj zesik, uz je nainstalovanej?:)

27.06.2008, 02:40 |
kucik Jako oproti těm bílým papučím je to určo lepší,ale přijde mi přední podběh mnohem méně vyplněný než zadní,což vypadá divně.
Co to je za pekáč, to je hrůůza a ty malý kola na tom tuzing jak hrom:-)))))
Syrup : jojo je tam, akorát jsme zapoměly na pojistkový pouzdro u tebe :)
Kucik : svatá pravda, až to bude níž tak to tak působit nebude ale je fakt že S13 takhle vypadaj :) ale laminovat se mi nechce :)
líbí, sneslo by to i o 1" možná 2" více, ale až to snížíš, bude to ok
Mě k tomu celkem seděly ty originály, i když by nemusely bejt bílý.. Ale tohle taky není špatný, teda jestli řidička nebere moc často obrubníky ;)

27.06.2008, 10:08 |
Kesam libi ale dal bych niže.
velice pěkný, ty kola krásně vystihnujou to auto, tim myslim jako by to byly velký OEM, na nějaký snižování se víš co, nechal bych jak je, krásná nostalgie

27.06.2008, 12:07 |
Syrup | Upraveno: 2008-06-27 12:07:35
No jo tyvoe vidis to! A ja si na to vubec nevzpomel, sorry! Kazdopadne uz jsem ho strelil nejakymu typkovi i s poslednim signalovy kabelem co mi zbyl :((((
To jsi mel napsat, ja bych ti ho podrzel, ale uz je pozde ...
vpoho o nic nejde něco sem domě měl :)

27.06.2008, 17:59 |
*DM* Mě ty kola, k tomu náhodou sedí

27.06.2008, 18:21 |
Tichy dobry
kola pěkná, ale nějak mě nesedí k autu.. :-( Až to bude na zemi, tak to 100% bude vypadat jinak..
Vypadá to dobře, jak píšou všichni, snížit a je to ok, akorát ten rozměr je trochu nesmysl, nebude to asi 214, ale 215/45-17
Nismo: ja ti neviim, ale at se podivam na moje auto nebo tve SX, mam pocit ze ty fugy kolem kol snad pritahuje sama nase roztec 114,3 :)) ikdyz ty to mas podle me hezky u zemi:) dat auto dole sice muzes, ale nevim co udelas s mezerou u predniho kola ve smeru dopredu a dozadu... me se to libi takto, je to slusive auto v serii a netuzingoval bych ho... ALE VERIM ZEBY TI TU PAR LIDI PORADILO JAK NA TO!!!!!!!!!!!!!! joke:)