Navštíveno 3259x

ahoj, prosím nejen tebe ale i ostatní,co maj zkušenosti s tuningem. Mám už půl roku tohle žihadlo a zkouším nějaký věci,myslím že již to vidět. koukal sem že s tátou rozumíte a tuníte škodovky. co by si mi doporučil za tuning díly? díky moc. chtěl bych něco jedinečného.prostě se lišit. už mám i našetřýno,tak do toho klídu pustím.

Co chceš na tomhle tunit, vždyť už máš hotovo :-D
Taki se přidám, nemám teda favorita,ale jenom Š105. Už jí tuním dost dlouho a mám v tom dost nasipáno,ale už my dochází nápadi,tak budu za každou radu rád. Zastávám cestu decentních nenápadných úprav,tak bych si nechtěl tnehle styl skasit. Zatím se za ní každej otočil

Zadek ala M3

26.06.2008, 12:16 |
Rudi chybí ti už jen pořádnej volant, sedačky good, ty potahy tě v zatáčce podržej :-))
Napadlo mě seřísnout přední pružyny o 2 závity a dát na ní nějaký větší křídlo,ale nevím. Možná taky ještě zrcadloví folie
.. ach jaj .. no aspoň se něco děje .. :-)

26.06.2008, 12:21 |
DaveX M.a.R.i: ty vole nauč se pořádně česky, nedá se to po tobě ani číst.. pomalu pitona z bulharska píše líp jak ty
jinak škodovku jsi pěkně zkazil radši si měl nechat sérii
sry za OT :)
DaveX : no když si to dáš do souvislosti s příspěvkama za poslední týden tak pochopíš, že je to psaný schválně tímhle stylem .. ;)

26.06.2008, 12:23 |
Martyn | Upraveno: 2008-06-26 12:24:23
double
Dave loool wake up:o) jinak pekny kary kluci, jen tak dal:D
DaveX: Nevým proč se do mě návážíš, mám 11let základky,tak mě neuč jak se má psát jo! A jak skazil? Všem klukům na vesnyci se to líbí.
to H.E.R.O: Bysme se mohly někde sejít a dát sprinty. Aby jsme srovnali ty naše předymenzovaní bestije.

26.06.2008, 12:43 |
DaveX M.a.R.i: vidíš to, 11 let a stejně to nestačilo... mně se nelíbí je to hnus no.. osobní názor..
H.E.R.O. - kolik kobyl přidá ta nálepka na kapotě??pokud moc, nevíš kde se dají 4 sehnat??potřebuju na uno turbo, aby vic jelo..
jinak si myslím, že to moderator lockne, ale aspoň bude zas chvilku srnada :)
H.E.R.O. - a vidím, že jsi už rozpracoval doorboardy, chystáš se na DB, co máš v kufru??

26.06.2008, 13:14 |
Kesam Dobrý ale nemám co k tomu řict.

26.06.2008, 13:19 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2008-06-26 13:20:10
dobry ale jestli se tu od ted chcete takhle provokovat a navzajem ztrapnovat porad tak vas predem varuju. uplne zbytecny post. LOCK

26.06.2008, 13:24 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2008-06-26 13:25:36
to je mi jasny, ale prave proto ze si tu furt nekdo dela z nekoho prdel... myslim ze to je uplne zbytecny

26.06.2008, 13:28 |
Alííí A mně zas poraťte jakou škodofku si mám koupyt...dostal jsem teť kapesný na 2 tejdny dopředu, tak bych nerad koupil nějakej šrot, ale něco vytuňenýho, nejlíp s obrácenejma plecháčema vzadu. Podmýnkou je DTM vejfuk, nejlíp škorpijón.