Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Odskoky

o Navštíveno 2542x o
o 25.06.2008, 20:55 | TomsonT
Hledal jsem zda-li tohle téma už někdo založil. Nic jsem nenašel... Tak jestli byste sem hodili nějaké názory,zkušenosti,atd. ať už pro mne,nebo pro někoho dalšího. Potřeboval bych vědět jaké máte zkušenosti s odskoky dveří hlavně přes zimu,vypadá to,že autem budu jezdit celoročně a bojím se,že s tím budou problémy,proto uvažuji jen zavařit zámky a nechat kliky a používat centrál na DO. Pokud by nebyl problém s odkoky chtěl bych to. Pokud někdo znáte kdo by to udělal a je z okolí Ostravy nebo Novéh Jičína dejte mi prosím kontakt,bylo by to i s alarmem a ovládání přes pager.
Díky všem za rady,pokud jsem něco napsal špatně,nekamenujte mne prosím,proto se ptám.

o 25.06.2008, 22:38 | kucik
No nevim jak v zimě,ale kamoš si i v létě nechal klíčky na sedačce a zabouchl si dveře,pak jak splašený sháněl někoho,kdo mu dojede domů pro druhé:-).si myslim,že na denní ježdění velice nepraktická věc
o 26.06.2008, 06:58 | Kesam
kucik:Mam ten samej nazor.
o 26.06.2008, 11:14 | Rocco.
Mám to zavařený už 2 roky a doopravdy jedinej problem kterej s tim mám je to, aby jsem si nezabouch ovladač ve vnitř...
Řešim to tak, že si to karabinou pripnu za očko u kalhot.. a tudíž bez problému..
jinak z kapsy dost často ovladač vypadne, ale naštěstí jsem si toho všimnul, protože instinktivně už než zabouchnu dveře, hledám jestli opravdu mám ovladač.

Jinak jsem se do auta vždy bez problemu dostal a jezdim s nim i v zimě.

Jinak jsou u toho z mojí zkušenosti i takový dětský nemoce.... ale to je na dlouho :)

o 26.06.2008, 19:52 | Jindrs
mel jsem zavareny kliky dve zimy a nikdy zadnej problem.
o 27.06.2008, 13:36 | Thomas987
měl jsem taky zavařený kliky a pohoda, no problema......ale pokud to máš jakou auto na denní použití,tak to není zrovna moc praktický teda no... a ještě pokud s tebou bude jezdit víc lidí..
o 27.06.2008, 15:29 | swep
mam zavareny kufr, otviram ho odskokem, ale je nejaky divny nekdy otevre az na treti pokus, do dveri bych to asi nedal, leda s nejakym nouzovym tlacitkem nekde pod blatnikem nebo tak
o 27.06.2008, 20:23 | mex777
Taky by se mi líbily odskoky,ale bojím se co v zimě,ale hlavně se znám,že bych si tam stopro zabouch klíče...A co nechat jen kliku u řidiče,jinak zavařit?Už jsem to párkrát viděl a když vybereš hezkou kliku,tak to nevypadá špatně..
o 28.06.2008, 01:30 | Syrup
jj, zavareny kliky jsou eno nuno jeste v kobminaci s bezpecnostnima foliema. Vysekas se, auto zacne horet, ty v bezvedomi vevnitr, a jak se k tobe nekdo dostane? Nijak..... Tahkle na to dojel jeden typek pred par lety- nehoda na barrandovskym moste.
o 28.06.2008, 17:27 | hp150
Já osobně bych teda jen zaslepyla zámky,aby mi je nemohl nikdo vyvrtat.. přeci jen výměna skla je levnější než měnit zámky ;-)
Jestli máš central tak bych to udělala tak jak říká mex777
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3176 sekund.