Navštíveno 2884x

Tak si jsem si nakupoval v krámu a vedle mě místo na zaparkování, hážu věci do kufru a v tom se snaží zaparkovat auto vedle mě jedna mladá slečna, jela pomalu, ale stejně najednou to culko a už jelo po mém autě, odřela mi bok zadního nárazníku, moje nové kolo( podotýkám mám je na auto 1,5 měsíce a jezdil jsem s nima hodně opatrně, abych je nějak nepoškodil, netušil jsem že se o to postará někdo jiný za takovou chvilku) a prohnula kousek toho blatníku, zbytek už se svezla po liště a dál už to vytočila.
1) mě zajímá kolik odhadujete škodu
2) jestli se dá to kolo opravit, nebo nějak vyleštit, jsou to Tomasny TN4(není to klasický povrch, leštěný nic takového, je to jakoby na soustruhu vysoustružený, jdou tam vidět malinké drážky)
Jinak hned jsem sní zajel na pojišťovnu to nahlásit.

kolo

to co jenom prohnula

ještě
3) mám nárok na nové kolo? sere mě že je to odřený, vždyť jsou úplně nová
ty woe to je pešek, ale mám dojem, že ať se s Tomasonem udělá cokoliv, bude vypadat jinak než ty tři ostatní kola...
Měl si napsat svou hystorku od začátku, myslím že by to za to stálo : DDD
Jinak pokud máš doklad od kol, ty by ti měla pojišťovna zaplatit nové kolo.
Timo : to máš asi pravdu
Fridom : to že mi vykradly a poškrábaly celý auto cca před měsícem psát radši už ani nebudu, a týden po tom mi rozbily přední okno při cestě do Plzně už vůbec ne, nějak se mi to stím autem začíná srát, ještě že frčíme za chvilku na dovolenou, tak se to snad uklidní
Jinak myslíte, že mám nárok na nové kolo, protože by to bylo nejlepší než tohle odřený.
Samo doklad od kol mám a i zapsané v TP jsou taky.

10.06.2008, 11:25 |
Luke_288 | Upraveno: 2008-06-10 09:26:34
no, mě při bouračce taky odřeli kolo a nový jsem teda nedostal a to mam havarijní pojistku. jenže u mě to je možná daný tím, že kola co mam nejsou schválený pro mý auto. paradox je, že mám na OII kola z RS, ale zlegalizovat to nelze.

10.06.2008, 11:29 |
Smrada (M)
Ja si myslim, ze na ne narok mas, pokud byly poskozeny. Kolegovi ho vymenili
Luke_288: Tak třeba já mam havarijku a samo že jsem si nechal kola pojistit zvlášť, tak že je nemusím mít nikde zapsané, pač na koktě mam 8 a 9 palců :)
cendler: Nj, někdo tě asi má moc rád, ale dle toho jak si to měl poškrábané, tak tě přímo miluje :oD
Fridom : no kdyby to byla nějaká fajnová baba, tak to bych se i nechal :-D
kolo Ti neopravi tak aby to nebylo videt
takze jedine novy kolo, dej to do servisu a pozaduj opravu do puvodniho stavu
jinak jsem mel taky takovy smolny auto a lepsi je ho prodat, verim na to, ze jsou nektery auta zaklety

10.06.2008, 16:15 |
Kesam Tady bude nejdrazzsi to kolo ten škrablej naraznik je hovno a ten dolik se vyklepne pres babku tam sundas podbeh a dostanes se tam.
Může mi někdo vysvětlit proč nejsou ty lidi schopný zastavit, když už teda do toho auta ťuknou ????? To jsou úplně dementní, nebo fakt nevim, proč někdo tohle dělá ..... :-/
Cossie : ale já jsem psal, že paní se se mnou v pohodě domluvily a když jsem se i potom ptal jestli by ujela, tak řekla že ne, že prej má známého, který taky někoho naboural a pak ujel a že dostal 3 body + 25t/kč pokutu + musel platit ze svého celou opravu, tak že by to neriskla, zvlášť u Kauflandu
Jasně, tak alespoň byla slušná, ale stejně nevim proč nezasatví - mohla poškodit menší částa auta ...
Ten dolik ti vytahne týpek přes takový špuntiky......najdu kontakt jestli chceš.Mě rovnal lavor ve dveřích,bez demontáže,bez poškození laku a za 15 kilek.
viz oprava: kolo by muselo být ohnuté nebo jinak poškozené aby to likvidátor uznal. Jedině musíš logicky dokázat, že nelze toto kolo opravit neb povrchová úpravaje taková, jež nevoluje opravu. S pojišťovnama už není kloudná domluva. když to vidím tady v práci je to smutné. v expertním systému mi vyšla oprava na 10697,- bez opravy kola. jen lakování narazníku a oprava bočnice. hodinovka je 370 bez DPH.
cossie: to nenechání vzkazu taky nechápu. před firmou se u nás parkuje blbě, tak parkujem za už stojícíma autama a necháváme čísla mobilu za oknem. dneska nějakej magor troubí jak idiot, samozřejmě na mě, tak jsem vyběh, že mu odparkuju, on spustil anglicky, co že si to dovoluju, tak mu řikám, že tam má mobil, on že ho to nezajímá, poslal jsem ho za policajtama, on že jede (policajti parkujou uplně stejně), začal na mě najíždět, tak jsem chvátal a trochu drbnul do auta za mnou. víceméně jsem mu akorát přeleštil RZku a i tak jsem mu tam nechal lísteček. ale přístup některých lidí nechápu, sám se snažim bejt slušnej, ale začnu je posílat doprdele