Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Vyfuk na OctuRS

o Navštíveno 2597x o
o 06.06.2008, 21:52 | Kapka (M)
jelikož mi muj posledni dil vyfuku pomalu odchazi do večných lovišt..tak rešim novy koncovy tlumic..je to na Octavii 1.8T RS...co jsem koukal tak vsude maji jenom na 1.8T 110kW..ma nekdo nejaky napad?diky

o 07.06.2008, 15:56 | Kapka (M)
nikdo nic? hm....
o 07.06.2008, 16:43 | Nismo.Power
spei dělá na zakázku u nějakýho UlterSports laděný přímo přo určitý auto .. . . převařil by sis na originál koncovku a máš to :) [ Link ]
o 07.06.2008, 17:56 | Karlos
Pokus můžu doporučit :o)) [ Link ]
o 08.06.2008, 12:23 | Fridom | Upraveno: 2008-06-08 10:25:08
Kapka (M): Ohledně linku co dal Karlos, tak jsem se ptal na cenu na koktu RS, středovej díl a zadní tlumič cca 15 litrů.

Pak jsem volal do Laityng a asi tak po 40 min. rozhovoru jsem přišel na to, že vejfuk za 15 je pro mne naprosto k ničemu, pač pokud neřešim kompletní potrubí, tak nějakej nárust koní nebude a proto dát za vejfuk 15 je pro mne k ničemu.

Co jsem se bavil s pánem z Laityngu tak vypadal že tomu rozumí, ale nevím, sám se tak dobře nevyznám a pána osobně taky neznám.
Ale dle rozhovoru vypadal že ví o čem mluví :o)

Vejfuk od nich víde něco kolem 4 litrů a přidá údajně 4 koně, lepší než drátem do oka :o))

Středevej díl přidá další 3 koně, ale rapidně se zvedne hlučnost, tak že sám řekl, že středovej díl měnit, pokud je můj v pořádku je na nic.

Co je dobré, tak je možnost za příplatek asi tak 300 kč si nechat udělat tiší tlumič, tak že kdo nemá rád rachot tak to ocení.

Jinak každej vejfuk dělají na přesnej typ motoru.

Sám budu také na RS zanedlouho potřeboval novej vejfuk, tak že to vypadá že pudu do Laityngu a uvidím jak budu spoky.

Pokud má někdo s firmou Laityng nějaké špatné skušenosti tak sem s nima.

o 08.06.2008, 13:09 | H-Honza (M)
Supersprint.
Zaplatis balik, ale mas funkcni, propocitanej a nesmrtelnej vyfuk z nerezu.
Dodaval jsem zakaznikovi na RS 180 koni, a i pres pocatecni koliku kvuli cene byl po instalaci spokojeny a nadseny.
Ma to decent zvuk, a muzes volit mezi "silnicni" homologovanou verzi, a nehomologovanou verzi pro "zavodni" ucely, ktera umi dat vic koni, ale taky vic hluku a vic emisi. Nicmene diky koncovemu tlumici si myslim ze hladina hluku porad vyhovuje pro delsi cestovani.

www.supersprint.it
o 08.06.2008, 20:57 | Fridom
H-Honza (M): Otázka je, jesli má takovej vejfuk smysl. Nevím přesně na kolik víde, ale řekl bych že od Laityng by byl dostačující.

o 10.06.2008, 08:17 | Kapka (M)
ja uz mam misto prostredniho dilu trubku od Superspintu...a koncak mam ted od nejakeho manika od Mlade Boleslavy z nerezu...dela výhuky pro okruhove Octavky atd..ale uz ho tam ma 4 roky a normalne se ten vyfuk propalil...tak pro to resim jenom koncak..
o 10.06.2008, 18:28 | Honza2.016v
vejfuk OMP ..sice nevim jestli dělaj na koktu, ale sk. N, kvalitní zpracování, cena přiměřená kvalitě -na coupe vyjde kolem 10tkč od svodu do zadu... (ve většině případů celý potrubí od svodu..)
o 10.06.2008, 20:54 | Rajdlos
kdyz uz mas Supersprint, dal bych i koncak od nich, at je to slazene, nebo nechat vyrobit na zakazku, Cepek, Kramar..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3317 sekund.