Navštíveno 2582x

Uvazuju o nové optice na vento a ted mam dilema...
nechat to tak jak je?
nebo tam hodit krystal(zadní),cerveno-bíle nebo cerveno kouřové? a dát čirý boční blinkr, krystal,nebo kourový? totéž platí o prední trojičce-blinkr,mlhovka???

svetla tyto

nebo

04.06.2008, 17:54 |
Kesam Ja bych dal ty 2 do predu take cire blinkry take vetsi kola a co je cerne tak do barvy.
vetsi kola mam doma a premyslim jesti je tam dat nebo ne... zatim se mi libi tyhle. ted pujde trosku na zem, koupi se maska bez znaku, musi zahladit kufr a pak lak... s tema cernyma vecma jeste uvidim... jinak dik za nazor na svetla:-)
světla bych vyměnil určitě všechny ;-)- dozadu nejspíš bíločervené..

04.06.2008, 18:21 |
kucik určitě 2,lépe to vynikne a tedy i ve stekném duchu blinkry
urcite druhý ale nejdriv bych to auto snizil ale to si slyset nechtel vid :-P
Zační jinýma věcma než je optika :-)
tenhle link bude fungovat jen 2 hoďky a něco
[ Link ] a tady trochu zrzavý
[ Link ] fajn ceny
jj, vim o nich. nabidku na ty predni svetla jsem jim uz napsal,tak cekam na odpoved...
ME SE LIBI 1. a do predku od FK nechodit. vxypadaj pekne, ale nesviti. myslim, ze dulezitejsi je, aby auto svitilo. vymenil bych mlhovky a blikace, ale do svetel jen lepsi zarovky. myslim, ze carky na lamani paprsku maji svuj vyznam.
koukám že sem asi jedinej komu FK svítěj, všude čtu jak s tim neni vidět... U mě se to od série moc nezměnilo, když jsem dal HIDky, tak naprosto OK

06.06.2008, 11:51 |
BALI kouřový dozadu,boční blinkr a vepředu zatmavit origo
takhle to má kamarád...
[ Link ] [ Link ]
Dej si to, co se ti líbí...
...já bych šel do kouřova
BALI: to se mi zda, nebo ma TDi a chrom. koncovky dolu? ty koncovky vypadaj pekne :)

10.06.2008, 14:14 |
BALI nezdá... je to TD :)