Navštíveno 2612x

01.06.2008, 12:28 |
zipp Optika z BMW 5.
Vím, není to nic profi, ale na to, že to byly moje první světla, tak sem spokojenej :-) Dneska sem to nasadil, takže v noci sem s tím ještě nejel. Hnedka v pondělí sem domluvenej na seřízení v servise,....
[ Link ]
nic profi? myslím že uplná pecka ;-) povedlo se parádně
Pokud se nebudou mlžit, tak pěkné.
GTA look :-)
vypada do fakt dobre
kdyz jsem ti radil ,ze ti prodam, uplne neco jineho aby to vypadalo jeste lepe vysvetlit sis to nenechal a raci sis koupil neco levnejsiho, kdyz uz neco delam delam to poradne zlaste kdyz chces aby to nejak vypadalo, jinka dobra prace

01.06.2008, 22:58 |
zipp xenonman: moc nechápu tvůj příspěvek. Pokud vím, tak si mi měl prodat naprosto stejnou optiku, akorát s nějakýma bůhvíjakýma výbojkama, který tam nepatří. A nevím, co na tom není pořádnýho. Jediný co, tak ty krytky kolem, s těma to bylo takový složitější. Nevím o ničem, co by ses mi snažil vysvětlit. Vím akorát o tvým neochotným jednání. Proto sem zvolil jiného prodejce, ale zboží stejný - spíš lepší

01.06.2008, 23:00 |
zipp ostatní: díkec, snad se mlžit nebudou
d2s - 6000k tam nepatri a to ti rekl kdo?
nepochopil jsi co jsem ti ani pred tim vysvetloval, je to uz ted samo jedno, ale ukazu ti to na obrazkach...
uricte mas elektroniku na leve strane, radil jsem ti vodostenou sadu vpravo

a tady mas cocky, jinka sory za ot ale vse je popsano na mojich www.bixenony.com strankach...treba se setkas u jinich lidi s ohlasem kdyz jim budes psat v 21h vecrer ze neco potrebujes :-)

02.06.2008, 09:48 |
zipp ad1: ano, mám tu levou elektroniku, ale mám ji zespodu na svělte tak, že konektory jdou přímo dovnitř světla, a mám to kolem dokola zamázlý silikonem, takže utěsněný je to dostatečně. Měl semto takhle na calibře rok a půl a nebyl jedinej problém. Ta vpravo je tak veliká, že nevím, kam bych ji dal.
ad2: když sem se tě ptal na ty ozdobný kroužky, tak si mi napsal, že nějaký máš. Když sem chtěl foto, tak si řekl, že foto nemáš. Pro mě byl design toho kroužku celkem důležitej a ty si mi nebyl schopnej ty kroužky ukázat.
ad 21hod: ok, to možná beru, ale tak si měl napsat, že nemáš čas, ať napíšu zítra v tolik a tolik

02.06.2008, 09:48 |
zipp a že tam nepatří 6000K si mi řekl ty sám
máš to pěkný, vypadá to super... no a "vomáčku" neni treba nejak komentovat, kdo mel tu cest vi o co gou :-)

02.06.2008, 10:30 |
xenonman | Upraveno: 2008-06-02 08:36:17
zipp hodme to za hlavu, rikal jsem 6000k ze ano ale je to opravdu jedno, sam mam v aute a jsem spokojen, kdyz by si chtel prave jinou teplotu na 6000k d1s tak stoji nesmysl asi 3x vice jak d2s
kdyz jsem ti radil co a jak urcite jsem to nemyslel prave spatne a pocital jsem co pak stoji nahradni dily a vyhoda starteru, ktere jsem ti nabizel je zaruka kterou na ne davam 24 mesicu...

02.06.2008, 10:40 |
zipp no, já to myslel tak, že origo v bmw je v těch světlech 4300K a ty sem taky chtěl, tak sem to myslel...... ale kašlem nato, ok? :-)
jasne, ty s tim jezdis a dulezity je tvuj pocit ja jen muzu poradit nebo rict svuj nazor, s cim a jak jsou lide spokojeni i kdyz ne vzdy se clovek setka s ohlasem

04.06.2008, 23:13 |
clown ale jo pekny ..
jinak jsem se pobavil
"kdyz uz neco delam delam to poradne ...", jen mi tam chybi .. jj, uz je jina doba, jine moznosti .. uz jsem se to naucil :o)))

05.06.2008, 07:41 |
xenonman | Upraveno: 2008-06-05 05:47:07
clowne hlavni je, ze ty ses superman a tady si zase malinko prestrelil pac se jednolo o prodej dilu vis :-) ale je videt na co furt musis myslet