Navštíveno 3992x

29.05.2008, 21:28 |
xenonman | Upraveno: 2008-05-29 19:29:31
leon jde uz na prodej na pevno, dneska jsem poridil misto nej nastupce, maie info vaha 172kg, vykon 185ps

29.05.2008, 21:44 |
Alííí Pěkná stopětadvacítka... :o)
To budou mít sousedi radost.
xenonman : netipnul bych tě na motorkáře, ale jinak moc pěkná
Leona bych vzal hned mít ty love.... ;o)
colin neni problem domluvit uver nebo leasing, ted jsem do auta investoval tak 70tis a na rovinu reknu, ze to auto je bez investic na hodne dlouhou dobu

29.05.2008, 22:21 |
Augi Dokud je to SUZUKI, tak jo ;-)
... ty ses nekoukal v neděli na zprávy TV Nova, viď? Hlavně s citem... ať nejseš taky "slavnej"

29.05.2008, 22:36 |
Pagoš Snad se ještě uvidíme..
Nee, joke, taky šilham po motorce, ale kromě toho, že na ní teď nemam, tak se i trochu bojim. Mam vybráno toto

xenonman-pěkně pane..hlavně to nenech někde na stromě..mno a vyměn tomu vyfuk :)
jinak jako Augi:)
škoda že ta moto už neni tak hezká jak přechozí modely......
ale dobrý :)
plne souhlas, vyfuky mam koupene nove jen cekam az bude 1tis km najeto :-) budou ladene jak maji vyvod dole, jinak mam hodne velkej respekt z te motorky pac co to dokaze je neskutecne, velika vyhoda je ze ma 3 mody jednotky takez se da regulovat vykon
zlaty kulaty vejfuky, ta nova moda me moc nebere
jjj,přesně tak,mě se zase líběj vejfuky přímo pod sedačkou

29.05.2008, 23:30 |
koren jeste ze jsem na zeleny,takze vuuuuubec nezavidim:-)
tak hlavne s citem,tohle hrozivy letadlo...

29.05.2008, 23:50 |
ajsik kamos na ni presel z R6 a je z ni posranej :-). Ja bych na to nesedl, jedine v nejakem safety modu :-) a s bocnima koleckama :-D

30.05.2008, 00:06 |
viper parádní mašinka měl jsem K5,a ted sem přesedlal na kawu zx-10r a sem spokojenej
....taky se doufám dočkám:) akorát ty barvy ..jsem na tu modrou ....:) ale to je detail
Každopádně at slouží a néé že to někde položíš ..
to xenonman:
pak ti napíšu adresu, kam poslat parte
(aneb hlavně opatrně...)
To ma jenom 2 kola, toho ja se bojim :-) Ale jo, jinak je to pekny :-)
xenonman:Jen aby jsi nedopadl jako táta z výfukem,takhle zkončil asi po 5000km titanový výfuk:-)Myslím že budeš mít stejného výrobce Taylor.

xenonman:Jinak se těž na pořádný rámus s tím laďákem,řve to jak hovado ale jede to s tím jak hooovado.Ušetříš kolem 10 kg místo těch hnusných origo:-)
taky jsem neco takoveho zaslechl :-), uz zacinam rozsirovat nabidku xenonu i na motorky prvni varka slim nejtensich balastu uz je na ceste...
xenonman:Takže se to už stalo i někomu jinému???No každopadně to je na reklamaci tak dostane nový ale aby se v něm nedělala díra pokaždých 5000 km!!!

30.05.2008, 10:32 |
Francouz | Upraveno: 2008-05-30 08:35:06
Tak kdy sem hodíš nějaký videjko z jízdy :o)))))) ??? No pěkná je, o tom žádná, ale když Suzuki, bral bych toto ;o) !!!
B-King

No ale stejně nejradši bych měl v garáži tohle ;o)
S4R S Testastretta

Xenomann: Hurá, vítám tě do party autohifi bikerů, doufám, že se potkáme někde na srázku. Apropo, odkud seš? Jinak velká gratulace:-)
pagos pekna, toz ja nahace ale moc nemusim, jsou to krasne motorky...
video z jizdy ja jezdim podle predpisu :-) podle zdroju je tam 300km/h nez reknes rajska
majk-fox
diky toz ja su z prahy tesim se doufam ze tohle leto bude pekne pohodove
podle zdroju je tam 300km/h nez reknes x-sat
:O)))
jezdis podle predpisu? na co pak potrebujes litr se 185ti konema?? Na tohle by Ti stacila Yuki 125 :o))))))
Xenomann:Hele 11 až 13 červenec je sraz v Prasku u Novýho Bydžova asi 75 km od Prahy, tož doraž, zachlastáme, budou tam dobrý kapílky, nějaká ta nahatá buchta si tam na strip show podráždí pošťáka robertem, vyjížďka kaskadérská show, tradiční Míra Lisej, no znáš to , prostě nostalgie:-))
xenonman: Jen informativně jaká je cena? spotřeba?
spotreba motorky? tohle neni tdi :-) nevim nemeril jsem to nejake hodnoty udava vyrobce, ale jestli je to pravda to netusim....
Myslím info o Seatu, ty už jsi ho tuprodával ne? Jesli máš nějaký odkaz kde bych o něm něco pročetl.
www.bixenony.com
najdes fotky leona, tech specifikace, pokud normalni jizda podle palubaku 8,2/100km, pokud budes mit hodne silnou nohu tak 20l/100
Ahoj,žmínil si se o xenonech na motorku,už máš nějakou cenovou představu?Měl bych po Tebe zákazníka,2x H4 na Fazera.Nemáš už nějakou cenovou představu?Šlo by udělat i bixenon? Má tam prý dost místa... díky
mam objednsne na zkousku primo moto sady, kde je dodavan nejmsnsi balast, paklize ma dost mista neni problem dodat bixenon mam skladem

01.06.2008, 18:56 |
PAULI zdenek81
Jak se táta jmenuje?Není to Ivan z Litoměřic? :-)

01.06.2008, 18:58 |
PAULI xenonman
Hezká hračka, tak se můžeš někdy k nám přidat...:-)

pauli proc ne, dneska jsme potkal znameho a ma gsxro taky ve zlate barve, muze to bej pak zajimave, uz se tesim az najetu tech 1000km at muzu dat ty vyfuky pryc

01.06.2008, 19:32 |
PAULI xenonman
Jasný.Uvidíš, že moto je úplně něco jiného, než auto.Akorát nevím, jestli jsi se neunáhlil při výběru stroje.Tohle je tvoje první?
neni, mam najeto 25tis km, a delal jsem 2 roky neco jako kuryr na moto po praze

01.06.2008, 19:45 |
PAULI A na čem jsi jezdil?
na babete prijel do Prahy...
:o)))))))
na babete :-), Honda 600cbr, pravda je to sice tak 5-6let na zpet, ale ted co mam najeto prvnich 200km tak jsem v uzasu co tahle masinka umi a jak se uplne krassne ovlada, proste celkove nemuzu rict zadny zapor az na ty vyfuky

01.06.2008, 20:10 |
PAULI Tak to potom jo, ale stejně po té pauze jsi docela odvážnej...
podle me je to o rozumu a chci si ji urcite chvilku nechat, jizda na motorce to je jako jizda na kole, jak to jednou umis tak uz nezapomenes a tech par padu co jsem mel pred tim i kdyz jsem za to hemohl me dostatecne poucilo
PAULI:Jo je to Ivan(Kamikatze)
PAULI:Jo je to Ivan(Kamikatze)